smolda Vloženo 14. Listopad 2006 Vloženo 14. Listopad 2006 nemáte někdo dofukování zadku u octavie combi kde se dá sehnat a za kolik dost auto nakládám a občas bych to rád přizved Citovat
Redkombík Vloženo 19. Listopad 2006 Vloženo 19. Listopad 2006 ČAU, nevím jestli ti už někdo dal vědět, ale já našel tohle v ANNONCI Škoda Octavia I-II, Fabia. Autovaky, vaky vzduchového pérování. Udělají Váš vůz o třídu vyšší! Tlak v autovacích lze regulovat. Montáž do zadních pružin. Pro vozy: Audi, VW, Škoda, Seat, aj. Cena 4.500 Kč. Tel.: 775 116 201 Čus Citovat
hunter1 Vloženo 19. Listopad 2006 Vloženo 19. Listopad 2006 Tak třeba tohle: http://www.autovaky.cz/index.php?page=home Ale mě spíš trápí předek u země. Bohužel zatím jsem to nevyřešil. Citovat
Redkombík Vloženo 19. Listopad 2006 Vloženo 19. Listopad 2006 hunter1: Až vyřešíš ten zvednutej předek, tak mi dej pls vědět, dík Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.