Publikováno Září 15, 20214 r Zdravím instaloval jste někdo tuto opěrku? Je to tak jednoduché jak píšou? Dělal jsem to u Rapida a tam to rozhodně pouhým naklapnutím nešlo. Díky za vaše postřehy. Petr
Září 15, 20213 r Ja som to montoval a nebolo to nič extremne zložité . Asi som pozeral aj nejaký návod na nete. Musel som však rozmontovať aj nejake plasty na boku. Teda rozhodne to nie je len o nacvaknuti. Bezny chlap to ale dá s prehľadom.
Září 20, 20213 r Autor Na eschopu škoda se píše, že opěrka nohy škoda Karoq nejde dohromady s gumovými koberečky Škoda. Co je na tom pravdy? Co tam překáží?
Říjen 1, 20213 r https://youtu.be/QfD8hE4j8Dw Instaloval som to tiez do Kodiaqa. Original nášlap z Škoda Auto. Kobercek mam gumovy nie oeiginal, a nie je problem.
Říjen 2, 20213 r @Miles29 nema tam co prekazat,rozmer chrom naslapu sa zhoduje s tym tovarenskym.Znamy to dal do Karoqu bez problemov a len ilustracne moj naslap s original gumami,ktore davam na zimu + opierka kolena k nezaplateniu 😀 Upraveno Říjen 2, 20213 r od ritch
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.