Publikováno Listopad 14, 200618 r Netusite nekdo, jak je vyresen posun elektricky nastavitelnych zrcatek? Tedy jaky je mechanizmus mezi motorkem a zrcatkem. Je nejak resen dojezd do koncove polohy zrcatka?
Listopad 15, 200618 r Autor toť otázka!!!!!čo tým dojazdom myslíš? Kdyz budu posouvat zrcatko motorkem do nektere krajni polohy co se stane? Jsou v zrcatku nejake koncove vypinace, nebo se motorek zastavi a bude premahat odpor zrcatka dokud jej budu chtit posunout jeste dal, nebo se ukrouti hridelka motorku :-)
Listopad 15, 200618 r Nemusíš mít strach. Každý motorek má svůj unašeč (ty kulaté díry na obrázku) na který je nasazen pružný protikus za skla zrcátka. V krajních polohách to bez následku přeskakuje, motorek se může točit pořád. Existuje i jiné provedení motorků.
Listopad 15, 200618 r Autor Nemusíš mít strach. Každý motorek má svůj unašeč (ty kulaté díry na obrázku) na který je nasazen pružný protikus za skla zrcátka. V krajních polohách to bez následku přeskakuje, motorek se může točit pořád. Existuje i jiné provedení motorků. Dekuji, predpokladam, ze je v unaseci snek, ktery je napevno na na hridelce motorku. Mel jsem obavu proto, ze jsem si blahovy poprve myslel, ze sklopim cele zrcatko k autu a porad (chvilku) jsem sklapel zrcatko az se ze zrcatka se ozyvaly zvuky jako kdybych mackal nejaky plast.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.