Přejít na obsah

1.0 70kw 5 kvalt.jak se chová na dálnici +130/140

DieS

Doporučené příspěvky

Ahoj, zajímalo by mě jak tento motor zvládá dálnice, vzhledem k otáčkám a spotřebě. Případně nějaký náklad, 4 lidé v autě, či jižní kola na kouly apod. S tím že budu přecházet z 1,2 HTP, kdy v kopcích jsem často závodil s kamionama už ve dvou lidech s dvěma kolama na kouly, aby to nějak jelo 120 a motor řval v šílených otáčkách. 

Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jezdím teď týden s náhradním autem Fabia Combi s tímhle motorem a docela mě překvapil, teda na nižší převodový stupeň a v určitých otáčkách je slyšet ten divný zvukový projev tříválce, ale jinak mě jako řidiče nafťáků překvapil. Dálnici jsem ještě nejel a asi nepojedu, ale po okreskách ve 3 dospělých to není úplný lenoch předjíždět se dá. 120 není problém, nic neřve, takže těch 130 to bude podobné. Spotřeba mě zklamala ve městě, tam jsem se podle PP pod 7 nedostal i dlouhodobá při převzetí byla 7 (auto má najeto 13tkm), mimo město jsem teď i když jezdím kolem 100-110 dle PP na 4,5 - 5,5.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...