DieS Vloženo 20. Září 2021 Vloženo 20. Září 2021 Ahoj, zajímalo by mě jak tento motor zvládá dálnice, vzhledem k otáčkám a spotřebě. Případně nějaký náklad, 4 lidé v autě, či jižní kola na kouly apod. S tím že budu přecházet z 1,2 HTP, kdy v kopcích jsem často závodil s kamionama už ve dvou lidech s dvěma kolama na kouly, aby to nějak jelo 120 a motor řval v šílených otáčkách. Děkuji Citovat
Martab Vloženo 21. Září 2021 Vloženo 21. Září 2021 Otáčky se můžeš podívat zde: Jinak ten motor většinou nemá problém těch 130 udržet. 1 Citovat
l79 Vloženo 21. Září 2021 Vloženo 21. Září 2021 Jezdím teď týden s náhradním autem Fabia Combi s tímhle motorem a docela mě překvapil, teda na nižší převodový stupeň a v určitých otáčkách je slyšet ten divný zvukový projev tříválce, ale jinak mě jako řidiče nafťáků překvapil. Dálnici jsem ještě nejel a asi nepojedu, ale po okreskách ve 3 dospělých to není úplný lenoch předjíždět se dá. 120 není problém, nic neřve, takže těch 130 to bude podobné. Spotřeba mě zklamala ve městě, tam jsem se podle PP pod 7 nedostal i dlouhodobá při převzetí byla 7 (auto má najeto 13tkm), mimo město jsem teď i když jezdím kolem 100-110 dle PP na 4,5 - 5,5. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.