Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

já jsem měl na 8x17 225 a bylo to hodne znát že alu je širší,dost to tahalo v kolejích. Pak jsem to nazul na solid 7x17 a je to v poho...

Editováno: , autor: kopcemm
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 roky později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Pánové, vím, že se to tu probírá, ale pro jistotu potřebuju info

Koupil jsem za dobře 18 themisto s gumou 225/18/45

Protože ta pneu je 45 a kolo má ET 46 je to nadoraz, tak mi stačí podložka 10 mm a bude to v poho, ne ??? 

Vloženo

Pneu by měla být 225/40 R18. Bez podložek to bude taky OK.. ale je lepší když dáš aspon 15mm podlozky kvuli vzhledu, 10mm bych nedával.. ty myslím nemají středící kroužek na disk.

Vloženo

To jo, když 18 kola na SI, tak pneu 40 nebo 35, proto jsem se ptal jestli mi stačí zatím dát podložky a pneu letos dojet a na jaře dát 225/40(35). Takže půjde to s 225/45/18 a podložky 15 mm nebo ne? 

Vloženo

myslím že nepůjde. je jedno jak máš širokou gumu (není) ale víc tomu vadí 225/45. Dělá to úplně jinou velikost kola. Aby to bylo normální, musel by mít buď 225/40/18 nebo jak máš ty 235/40/18

Vloženo (editace)

Hmm, ve čtvrtek dojdou podložky a vyzkouším. Ale v podstatě my celou dobu šlo jen o tu výši pneu 45, protože SI má tabulkově danou výšku pneu u 18 kol max. 40 a asi ne zbytečně, takže si taky myslím, že podložky budou kvůli ET super a dorovnají se s autem, ale nevyřeší to tu pneu :kol-32: .  Od toho fórum přeci je podělit se se zkušenosti :kol-47: , takže jdu se mrknout po pneu 225/40(35)/18  :kol-33: díky za rady

Editováno: , autor: Ďurih
Vloženo

Fakt pecka! Staci jen ty podlozky? Kolikatky jsi nakonec kupoval? Na mych kolech co mam v garazi je taky guma 245/40 R18 a kolo ma ET 45. Teda skoro stejnej pripad jako u tebe :)

Nedre to nikde a o kolik ti promeruje tachometr? dik

Vloženo

Omlouvám se, předtím jsem psal pneu 225/45  mám 245/45

Jinak podložky 15 mm, šrouby M 14 *1.5*40, malinko to asi přidírá na plnej rejd, ale minimálně a tacho je podle navi přesnější

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...