ben06 Vloženo 6. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2021 před 44 minutami, stanmar napsal: Ne žádné předpisy nevymýšlím - tak to prostě je. Pokud má auto ISOFIX a sedačka taky je vždy jistější a bezpečnější pevné uchycení sedačky než jen pásem. Na to neopotřebuješ EU, ale rozum a logiku. Omlouvám se, spletl jsem se o nějaký ten řádek k té povinnosti použít fix, oni ti slováci jsou vždy o krok dopředu 😂 soryjako musel jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 26. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2022 V 25. 9. 2021 na 23:01, l79 napsal: Asi bych ještě dodal, že podle návodu sedačky a její kompatibility s modelem vozu. Mám třeba sedačku jen s isofixem a tudíž jsem si musel připlatit za nadstandart isofixu na předním sedadle. Rovněž jsou sedačky s pásem Top Tether a ty mají příslušná oka jen na opěradlech zadních sedadel. Podle Škoda Scala ceníku např. k 1.4.2020 byl Isofix na sedačce spolujezdce zcela automaticky vždy ve výbavě, možná to však časem změnili. Každopádně v ceníku k 20.10.2022 to úplně zmizelo ze seznamu, tak buď se šetří, nebo to neuvádí, nebo o to nebyl zájem? Nicméně TopTether / Isofix na sedadle spolujezdce uměl být i třeba na sportovních sedačkách. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 14. Květen 2023 Sdílet Vloženo 14. Květen 2023 (editace) Kvalita…simply clever. 127k najazdenne…pas sa nenavija, sedanka sa para. Jazdim dlhe trasy, takze ziadne vystupovanie nastupovanie. Opla som predal s 250k, teraz ma cez 300 a vsetko funguje, neosuchane sedanky. Hmm…ak tu dozije 250 tak to bude ako hnoj. No idem to reklamovat Editováno: 14. Květen 2023, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.