dodisek Vloženo 26. Září 2021 Sdílet Vloženo 26. Září 2021 Zdravím koupil jsem si fabii 2 1.4 16V auto jede hezky, má pěkný tah, necuka nic. Když ale nastartuji a nechám auto běžet tak cca po 1. Minutě běží pouze na 3 válce. po přidání plynu zas běží jak má. motor nesvítí diagnostika ukázala Aditivní adaptace směsi řada 1 bohatá směs po čem jít ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 28. Září 2021 Sdílet Vloženo 28. Září 2021 A vynechání zapalování na nějakém válci tam nemáš? Když říkáš, že motor někdy běží na 3 válce. Možností je celá řada: - tlak benzínu - nízká komprese v jednom válci - kapající vstřik - vadná zapalovací svíčka x cívka Aditivní adaptace znamená, že lambda regulace přidává benzín, aby směs nebyla chudá? Pokud ano - a já tuhle diagnostickou zprávu neumím rozklíčovat - mysli na to, že lambda je kyslíková sonda. Takže třeba když vynechá zapalování v jednom válci, změří lambda navíc ten kyslík, který neshořel s benzínem a bude mít snahu motor obohatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodisek Vloženo 28. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2021 V 26. 9. 2021 na 18:58, dodisek napsal: Co jsem se dozvěděl tak u téhle 63kw odchází vstriky svicky jsou OK zapalovacinci cívky jsem prosazoval a stejný spise to bude v prdeli vstrik jelikoz mám praskly výfuk a jde odtamtud cítit dost benzin dnes zkusim prehazet vstriky jestli se vada projeví na jiném válci jinak díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.