lija Vloženo 2. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2021 Zdravím všechny, nevíte prosím někdo, jaký je povolený max. počet souborů na vyměnitelném zařízení USB? Já mám nahráno cca 1400 souborů ve formátu "flac" a mám podezření, že můj infotainment Bolero nevidí vše. Jediné, na co jsem narazil při hledání po netu, byl návod ke staršímu Boleru, kde uvádějí 1000 souborů max. ....moc díky za případné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exkiwi Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 I have a similar number on a USB C stick but they are all MP3 and all play ok. You can put more than 1000 on the MIB 2 units but no more than 1000 at a time I have 1500 on my Discover Pro in my Tiguan but had to do it in two goes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bionda Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 Ahojte, snad mi niekto poradí.... Mam na kluči stiahnutych okolo 100 pesniciek, ale v Kamiqu mi ich načíta len okolo 30. Cim to može byť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 Toto se mi stávalo, když soubory buď používaly nepodporovaný kodek nebo měly v názvu nějaký "nestandardní" znak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.