Michal-P Vloženo 6. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2021 (editace) Zdar chlapi, Mám CEGAu a auto mi hlásí "Chyba snímače oleje". Podle diagnostiky jde z čidla nevěrohodný signál. Podle všeho ale CEGA nemá čídlo na teplotu oleje - nebo se pletu? Z čeho teda auto bere teplotu oleje? Nejedná se o nějaké sdružené čidlo? Třeba čidlo hladiny oleje? Díky moc Michal Editováno: 6. Říjen 2021, autor: Michal-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal-P Vloženo 6. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2021 Podle všeho, co jsem vygooglil, tak se jedná o stejný senzor, jako je pro hladinu - ten velkej na vaně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 6. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2021 Bingo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.