Cabovaveronika Vloženo 13. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2021 Zdravím neřešil někdo výměnu /opravu předního svícení Led? Dnes jsem jel do práce asi asi 4x mi levé světlo bliklo, vypadalo to na to Led svícení denního svícení... Nikde to nemůžu najít. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cabovaveronika Vloženo 14. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 Nikdo se s ničím podobným nesetkal? Dneska ráno jsem jel znovu a nejsem si úplně jistý, jestli vždy na chvíli zhasne Xenon nebo denní Led svícení. Je možné že to dělá Xenon? Ten by přestal svítit hned, kdyby byl špatný ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 Odcházející xenon jsem už viděl blikat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 15. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2021 ano .. nekdy blika, nekdy meni barvu sviceni (fialovi), nekdy zhasne najednou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 15. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2021 Zvlášť v noci/ráno musí být znát rozdíl mezi blikajícím xenonem a DRL. Jednou už jsem taky viděl probliknutí. Je to výbojka - vzdálenost elektrod, teplota, napětí - proto to před smrtí může blikat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 15. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2021 Me takhle odesla vybojka este u fabie rs a to diky spatnemu starteru vybojky. Jak ji porad vypinal a zapinal tak uz to pak nedala a konec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cabovaveronika Vloženo 16. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2021 Opravdu to byla výbojka, poradíte ještě někdo jak a hlavně podle čeho zkontrolovat seřízení světlel? Lepší dát někam do servisu nebo zvládnu sám? Taky kdyby jste někdo měl dobrý typ kde Plzeň a okolí nechat zrenovovat a nejlépe nechat polepit ochranou folii přední kryty světlometů. Moc děkuji za Vaši pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 18. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2021 Pokud máš před technickou, stačí naštelovat proti zdi cca na výšku toho druhého světla, aby to neoslňovalo. Oni to na STK doladěj. Pokud ne, tak do servisu disponujícího regloskopem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.