MartinM_2013 Vloženo 18. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2021 (editace) Zdravím všechny, ozval se střední díl výfuku (1K0 253 209 J) a je zralý na výměnu. Rozhoduji se mezi originál nerez Škoda, ale cenově je to dost (cca 7000Kč) nebo výrobcem Tyll (cca 2000Kč). Vím, že originál vydrží násobně více, ale nejsem si jist, že samotný vůz bude ještě tak dlouho v provozu, když je mu nyní 13let. Máte někdo zkušenost s výrobcem Tyll? Jak dlouho Vám po výměně vydržel? Četl jsem, že Bosal nebo Walker nic moc životnost. Na některé vozy se dá sehnat alternativa v podobě Škoda Economy, ale údajně u této motorizace díl dostupný není. Díky za každou reakci. Editováno: 18. Říjen 2021, autor: MartinM_2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 18. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2021 Tyll jsme dávali na jedničkovou Fabii, auto jsme měli několik let a držel. Bosal jsem dával před hodně lety na Renaulta a po dvou letech KO. Co se týče Tyll výfuku byl rozhodně hlasitější než originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš91 Vloženo 20. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2021 Kupoval jsem Tyll na Felicii - souhlas s tím, že oproti Bosalům, Walkerům atp. byla kvalita násobně lepší, ale i tak bych rád poukázal, že origo má něco do sebe, byť se člověk plácne přes kapsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinM_2013 Vloženo 21. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 Diky za video. V kontextu s timto dokumentem je rozhodnuto https://www.tyllcz.eu/download/vyfuky-tyll-test.pdf Pujde tam original, prestoze je cena nasobne vyssi, klady jednoznacne prevysuji. Vaha, zivotnost, odvadeni kondenzatu. Jezdim prevazne kratke trasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš91 Vloženo 21. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2021 Za málo, dobře jsi se rozhodl. Jak píšeš - cena je bohužel vysoká, ale v tomto případě je alespoň opravdu opodstatněna 😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.