PROCHY603 Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Navod-oprava kabloveho szvazku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosBolf Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Len nezabudni,že druhé budíky musíš nakodovať a prispôsobiť imobilizér a klúče!Bez toho ani nenatočíš. no jasnee to viem..ale diik :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosBolf Vloženo 4. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2009 takze chlapi takto som zatial pochodil ...budiky som vimenil a nepomohlo teraz som sa rozhodol pozret vsetkz kable od motora az do auta takze potom vam dam vedet ako som pochodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosBolf Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 no cawte :-)) tak uz som sa konecne dopatral k zaveru tejto strasnej chyby .Neskaa somz po dlhej dobe zistil cim to je....a podrzte sa robil mi to zapalovaci modul na sviecky aj ked motor bezal ako ma ale modul prerazal do riadiacej jedn.a potom ta paarty na budikoch. takze takk dufam ze uz bude pokoj :-) a dikk moc za rady vsetkym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheno Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 to co ty tu popisujese pisalo spravilo aj mne ale mne pisalo zavadu snimaca otacok klukovky. nechal som to vycistit a presreknut kontakty a odvtedy mam pokoj... vag nic nehlasi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosBolf Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 to co ty tu popisujese pisalo spravilo aj mne ale mne pisalo zavadu snimaca otacok klukovky. nechal som to vycistit a presreknut kontakty a odvtedy mam pokoj...vag nic nehlasi ? no pravee mne to nevihodilo ziadnu chybu keby vihodilo tak uz bi to oblo davno viriesene :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosBolf Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 no pravee mne to nevihodilo ziadnu chybu keby vihodilo tak uz bi to oblo davno viriesene :-)) som sa dozvedel ze ked je spatny zapalovaci modul tak vag ti to nenajde tak ako aj mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodrik11 Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 chcel by som sa spytať, kontrolky blikaju, servo kedy ako ide, ale da sa jazdiť, asi kablovy zvezok, lebo ked som ho odmotal a vyumyval tak sa to na chvilku zlepšilo, chcel by som ho vystrihať, myslim tu časť čo je ohnuta dole , je taka že aj farba z vodičov sa stratila, tak stači vystrihať a vymeniť droty od deliacej steny kade prechadza zvezok po akukulator, alebo aj pod akumulatorom?, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš199720 Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Chtěl bych se zeptat,problikává mi celá palubka a všechny světla atd..ale po rozsvícení kontrolky serva se všechno uklidní a neproblikavá to.Nějaka užitečná rada čím by to mohlo byt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman1987 Vloženo 4. Červen 2017 Sdílet Vloženo 4. Červen 2017 (editace) Zdravím, máte s tím někdo zkušenost ? Opakovaně se rozsvěcí diskotéka kontrolek na palubce.Zastavím, vypnu motor, znovu nastartuji a vše je v pořádku.Děje se tak 4x do měsíce.Co to je ?Blinkr jsem pustil jen aby bylo vidět jak jde nepravidelně. Motor 1.2 HTP, vyrobeno 12/2005 , najeto 175 tis. Auto od počátku ( 2005 - 2015 ) servisované ve škodovce - kabelový svazek vyvěšen. Přidávám video pro představu - ( 85 MB ) Díky za každý nápad a radu :-) 20170601_115639.mp4 Editováno: 4. Červen 2017, autor: Roman1987 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*obelix* Vloženo 30. Červen 2021 Sdílet Vloženo 30. Červen 2021 Ahoj všem, mám problém s dotykem u napájení budíků, ten černý konektor nalevo. Vždycky se mi to povedlo domáčknout aby to vydrželo aspoň měsíc bez problému, teď už je tam takovej vakl, že jsem rád když to vydrží na to abych dojel, blbne buď podsvětlení nebo se vypnou i celé. Vůle bude zjevně jak v konektoru u svazku před budíky tak v konektoru na budících. Budíky jako takové jsem již koupil z druhé ruky. Teď bych potřeboval sehnat nový konektor nejlépe s naletovanými dráty k pinům. Tak abych si ustřihnul dráty před konektorem a sletoval jen s odpovídající dráty na novém k sobě. A teď otázka: dokázal by mi někdo poradit kde koupit nový konektor a případně jaké to má označení ... resp. co případně přesně hledat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 30. Červen 2021 Sdílet Vloženo 30. Červen 2021 Pokud chceš konektor i s kabeláží,zajdi na nějaké autovrakoviště.Určitě se domluvíš na tom,že by jsi si potřebný konektor i s kabeláží vystřihl z nějakého vozu na likvidaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman1987 Vloženo 3. Dubna Sdílet Vloženo 3. Dubna Vyřešeno - elektronické servo - použité servo + 6 měsícu záruka za 4500,- , výměna 2000,- celkem 6500,- a drží do dnes 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.