Xegiie Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 Ahoj, zkoušel jsem hledat ale stejné příznaky jsem nenašel. Stalo se mi to dnes poprvé, asi po 40 km jízdy, když jsem sešlápnul plyn, abych zrychlil mi auto zaškubalo. Následně pokaždé když jsem chtěl zrychlit z 50 na 90, tak mi tam zaškubalo, řekl bych 2 silné záškuby. Když jsem zkusil jet hodně, hodně pozvolna, tak dobrý, ale jakmile jsem chtěl rychleji zrychlit tak opět. Díval jsem se na teplotu oleje, a tam to skákalo z cca 80 až ke 100, obzvlášť po těch záškubech se to zahřálo rychle ke 100. zastavil jsem u krajnice, jestli něco neuvidím.. nic jsem neuviděl, ale to zaškubání proběhlo párkrát i na volnoběh plynulou jízdou jsem dojel domů a v servisech mi hlásí až tak za měsíc nejdříve je něco co si můžu jako úplný lajk zkontrolovat ? ps: olej měněný letos, moc jsem toho nenajel, svíčky měněny při 60tisících , teď budu mít 80 000.. Díky, Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xegiie Vloženo 27. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 auto občas pocukne i na volnoběh, zkusil jsem to ještě lehce projet, po akceleraci to stále dělá a viděl jsem na chvíli i blikat motor, ale zase to po chvíli zhaslo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 Bez diagnostiky a vyčtení závad na tomto motoru nic nezjistíš. Obecně se škubáním obvykle projevuje nějaká závada v zapalování - svíčky, zapalovací kabely, zapalovací modul... U tohoto motoru typicky zlobí zapalovací kabely, buď je nakousne nějaké zvířátko anebo prostě odejdou. Ale může to také být i něco jiného. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xegiie Vloženo 27. Říjen 2021 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2021 no ty kabely to klidně můžou být, návštěvu kuny jsem měl, tenkrát to byla výměna lambda sondy, tak možná nakousala i další a až teď se to projevilo .. každopádně díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xegiie Vloženo 10. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2021 tak mám opraveno, v mém případě to byly 2 cívky ze 4, výměna proběhla pro všechny 4.. když jsem to potřeboval odvést do servisu, už to házelo i na volnoběh a málem jsem od domu ( do kopce ) neodjel .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.