TomV Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Poradte prosim jak se to meni, koukal jsem do navodu a pisou ze tam je LEDka...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 A nebliká ti len jedna LEDka (áno, sú tam LEDky), alebo všetky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 16. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 neblika nic, proste tma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Tak ako prvé by som zhodil tapec dverí a zmeral, či je napätie na konektore zrkadla (je niekde pod vnútornou kľučkou). Ale ono som počul už viac sťažností na tie blikače. Ale snáď by to aj šlo opraviť. Zrkadlo má odnímateľnú tú farebnú hornú škrupinu, tak by to malo ísť preskúmať az priamo v zrkadle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 V záruce vyměnit........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 A čo sa tam kazí? Myslím konkrétne? Typoval by som, že sa bude jednať o studený kontakt alebo nejaký odpadnutý káblik a podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 V záruce vyměnit........ Přesně tak, ať se hoši v servisu činí..jen aby mu neřekli, že s tím moc bliká a že to na to není počítané Takhle jsem řešil joystick na ovládání zrcátek, který mi nedávno zůstal v ruce, vyloupnul se z něj kus plastu a zapadl do dveří. Tak jsem si to nakonec radši opravil sám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 tobe vypadnul joystick a oni ti rekli, ze ho moc pouzivas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 (editace) tobe vypadnul joystick a oni ti rekli, ze ho moc pouzivas? Skoro to tak vypadalo, prý takové reklamace škodovka neuznává, já na to, a jak si myslíte, že jsem to používal, copak to jde třeba použít jinak než je určený nebo jak? Technik na to, že to samozřejmě zkusí, odešle do škodovky, ale že je tam vysoká pravděpodobnost, že to nepůjde a já to pak celé zacvakám..a že ten joystich asi bude drahý.. Tak jsem si to rozebral a je tam takový zobáček. Kdyby byl nějak ožvýkaný, tak to beru, ale on se vyloupnul celý z plastu..prostě nějaká chyba. No rozebral jsem celý ovladač, svrtal jsem to v tom místě, kde se to vylomilo s packou na mřížce repro, vlepil tam kolíček, zarovnal to tak, aby nikde nepřečníval a složil zpátky. Jen jsem to mohl vyfotit, příště se polepším.. Editováno: 19. Listopad 2006, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 tobe vypadnul joystick a oni ti rekli, ze ho moc pouzivas? Skoro to tak vypadalo, prý takové reklamace škodovka neuznává, já na to, a jak si myslíte, že jsem to používal, copak to jde třeba použít jinak než je určený nebo jak? Technik na to, že to samozřejmě zkusí, odešle do škodovky, ale že je tam vysoká pravděpodobnost, že to nepůjde a já to pak celé zacvakám..a že ten joystich asi bude drahý.. Tak jsem si to rozebral a je tam takový zobáček. Kdyby byl nějak ožvýkaný, tak to beru, ale on se vyloupnul celý z plastu..prostě nějaká chyba. No rozebral jsem celý ovladač, svrtal jsem to v tom místě, kde se to vylomilo s packou na mřížce repro, vlepil tam kolíček, zarovnal to tak, aby nikde nepřečníval a složil zpátky. Jen jsem to mohl vyfotit, příště se polepším.. Mám doma náhradní, nepotřebuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Teď doufám, že nebude potřeba, protože to je po opravě lepší jak z výroby Ale díky za nabídku.. Jinak te´d se asi pustím do té HF a do alarmu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.