Přejít na obsah

Blikac v zrcatku

TomV

Doporučené příspěvky

Tak ako prvé by som zhodil tapec dverí a zmeral, či je napätie na konektore zrkadla (je niekde pod vnútornou kľučkou). Ale ono som počul už viac sťažností na tie blikače. Ale snáď by to aj šlo opraviť. Zrkadlo má odnímateľnú tú farebnú hornú škrupinu, tak by to malo ísť preskúmať az priamo v zrkadle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V záruce vyměnit........

Přesně tak, ať se hoši v servisu činí..jen aby mu neřekli, že s tím moc bliká a že to na to není počítané :) Takhle jsem řešil joystick na ovládání zrcátek, který mi nedávno zůstal v ruce, vyloupnul se z něj kus plastu a zapadl do dveří. Tak jsem si to nakonec radši opravil sám.. lol

Odkaz ke komentáři

tobe vypadnul joystick a oni ti rekli, ze ho moc pouzivas?

Skoro to tak vypadalo, prý takové reklamace škodovka neuznává, já na to, a jak si myslíte, že jsem to používal, copak to jde třeba použít jinak než je určený nebo jak? Technik na to, že to samozřejmě zkusí, odešle do škodovky, ale že je tam vysoká pravděpodobnost, že to nepůjde a já to pak celé zacvakám..a že ten joystich asi bude drahý.. Tak jsem si to rozebral a je tam takový zobáček. Kdyby byl nějak ožvýkaný, tak to beru, ale on se vyloupnul celý z plastu..prostě nějaká chyba. No rozebral jsem celý ovladač, svrtal jsem to v tom místě, kde se to vylomilo s packou na mřížce repro, vlepil tam kolíček, zarovnal to tak, aby nikde nepřečníval a složil zpátky. Jen jsem to mohl vyfotit, příště se polepším..

Editováno: , autor: Jirik.DC
Odkaz ke komentáři

tobe vypadnul joystick a oni ti rekli, ze ho moc pouzivas?

Skoro to tak vypadalo, prý takové reklamace škodovka neuznává, já na to, a jak si myslíte, že jsem to používal, copak to jde třeba použít jinak než je určený nebo jak? Technik na to, že to samozřejmě zkusí, odešle do škodovky, ale že je tam vysoká pravděpodobnost, že to nepůjde a já to pak celé zacvakám..a že ten joystich asi bude drahý.. Tak jsem si to rozebral a je tam takový zobáček. Kdyby byl nějak ožvýkaný, tak to beru, ale on se vyloupnul celý z plastu..prostě nějaká chyba. No rozebral jsem celý ovladač, svrtal jsem to v tom místě, kde se to vylomilo s packou na mřížce repro, vlepil tam kolíček, zarovnal to tak, aby nikde nepřečníval a složil zpátky. Jen jsem to mohl vyfotit, příště se polepším..

Mám doma náhradní, nepotřebuješ?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...