Milda.J Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 ještě jeden dotaz:mám centrál a ten se chová takto: odemknu=odemkne se zamknu= zamkne se ale když během cca jedné vteřiny zamknu ještě jednou=odemknou se mi zadní levé dveře NECHÁPU TO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holhas Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 taky mám podobný problém... Dělají mi to ale zadní pravé dveře a jen pří zamčení zevnitř knoflíkem u ovládání oken u řidiče-celé auto se zamkne a jen pravé zadní se pak odemknou :-(( Když zamykám zvenku,tak vše OK.. Záhada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Já si teda taky přihodím. Když zamknu auto, jedno jestli dálkou nebo klíčem, tak všechno v pohodě, naběhne safe mód - bliká kontrolka ve dveřích. No a když potom odemknu klíčem, tak kontrolka nepřestane blikat - ale auto se odemkne - záhada... když to stejné udělám pomocí DO, tak přestane blikat - tak nevím. Možná mikrospínače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 16. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 super nejsem v tom sám dělá si to zkrátka co chce auto mám asi měsíc, minulý týden jsem domontoval dálku a dnes jsem přišel na tuto záhadu, takže nevím jestli je to dálkou nebo autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Z toho si nic nedělej, to mě zas to funguje tak, že zamknu, odemknu, neotevřu žádné dveře a hned zase zamknu a alarm mi spustí poplach. Když ty dveře otevřu a zavřu a zase zamknu, tak vše funguje jak má. Prostě SIMPLY CLEVER !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 (editace) Vydim to na mikro spinace. Nemyslim tim spinace zavrenych a otevrenych Alarm taky disponuje kontrolou vnitrniho osvetleni. Takze pokud se otevrou dvere - vnitrni svetlo sviti - ale mikro spinac - na zamek( odemk/zamk) nedava inpuls. Automaticky alarm vyhodnoti, ze jsou dvere otevreny, ale ne pouzitim klicku. Editováno: 16. Listopad 2006, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bercom Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Taky jsem měl tuto "závadu" a dělal to lehce zavřený kufr. V servisu mně řekli, že jde o závadu, že to musí najít, ať auto přistavím někdy příští týden. Přišel jsem na to díky náhodě sám, a ušetřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Zjistil jsem, že se mi nerozsvěcí lampička, při otevření těch dveří za řidičem. Kontakt je slyšet cvaknout, ale nic se neděje. To bude asi ta příčina té divné funkce centrálu. Musím se na to mrknout- co to má vlastně dělat a nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Mno já to řešit nebudu - možná až bude víc času. Zadělal jsem všechny zámky a používám jenom dálku - funguje to spolehlivě... jinak mi teda přijde, že to auto má svojí vlastní hlavu někdy - ale kdo vlastně nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Vydim to na mikro spinace. Nemyslim tim spinace zavrenych a otevrenych Alarm taky disponuje kontrolou vnitrniho osvetleni. Takze pokud se otevrou dvere - vnitrni svetlo sviti - ale mikro spinac - na zamek( odemk/zamk) nedava inpuls. Automaticky alarm vyhodnoti, ze jsou dvere otevreny, ale ne pouzitim klicku. Mno, to máš pravdu... ale mě to auto odemkne... jenom nepřestane blikat ta dioda - je to prkotina, ale aby stále blikalo něco kolem hlavy - to je pěkně na budku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 vsechny tyhle problemy maj spojitost se zamkem...mam ted taky problem...sice vse funguje ale kdyz oteviram pouze kufr (3tlac ovladace) tak se me otevrou jeste dvere u spolujezdce coz znamena ze mam u spolujezdce uz zamek na ceste do vecnych lovist...jen si dejte bacha ze se jednoho dne stane ze vam nepujde auto zamknout ja to jeste chvilku necham ale budu menit za tichou sadu zamku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Zjistil jsem, že se mi nerozsvěcí lampička, při otevření těch dveří za řidičem. Kontakt je slyšet cvaknout, ale nic se neděje. To bude asi ta příčina té divné funkce centrálu. Musím se na to mrknout- co to má vlastně dělat a nedělá mikrospinac u zamku dveri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.