Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Potřeboval bych poradit. Mám Superba 2 125kw 2009 automat. 

Před časem mi přišla chyba motoru vadné čidlo teploty nasávaného vzduchu, než jsem to nechal opravit přišla další a to filtr pevných částic. Následně vůz šel do nouzového režimu. Zjistili jsme že teče olej z turba. Nechal jsem Turbo vyměnit a filtr vyčistit. Chyba čidla teploty pořád nebyla odstraněna. Po nějaké době se opět filtr resp. Chyba filtru opět objevila. V dpf mi řekli nejprve odstranit chybu čidla. Tak jsem to nechal udělat s tím že to stím souvisí. Následně mi bylo u firmy dpf zdeleno, že bude nejspíš vadný EGR ventil. Ale žádná z pěti diagnostik nikdy nevyvodila chybu Egeru. A že prý po výměně Egeru vůz projedou jestli probíhá regenerace. Moc tomu nerozumím ale nejsem si jist jestli výměna Egeru pomůže. 

• 6 měsíců později...

při kolika cca KM , se vam odporoučel EGR 

sem defakto na 193tkm a je to tu .... nejdřív spirála , pak motor , takže ikdyž to postupně zase pozhasínalo a semtam se oběví , tak se chystám na výměnu , což je logický řešení (?) .... 

vaše postřehy , díl - výměna - finance ? neptám se ohledně vrtání kolene , ale čistě ze zvědavosti , protože postup už je nastaven 

Upraveno od HANZTD

V mém případě 205 tis. km. Motor 2.0 TDi, CFGB, 125 kW, RV 2010.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.