galaher Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Tak jsem chtěl dneska vyměnit u zadních kol pakny na brzdách.Sundám kolo a jdu si udělat kafe(že jsem šel si dělat kafe... )a můj horlivý kamarád s pocitem mi pomoc,že prej sundá buben.Tak jsem ho nechal a jak ho rval ven( )tak se mu podařilo vytáhnou i pístek s prasátka.Tak se chci zeptat,jestli musím odvzdušnit celou brzdovou sestavu a jakou použít brzd.kaplalinu.Pokud ovšem mohu míchat brzdovku s tou co tam je.(stejně nevím jaká tam je).A ještě jedna prosba.Není někde obrázek jak jsou uloženy pružiny na paknách.DÍK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Brzd kapalina DOT 4 - jinak schema urcite nekdo doda. Hlavne dobre nasad samostav. Povitahnout nahoru a po nandani bubnu mu pomoci zase dolu. Nekdy ten samostav sakra sam od sebe nemaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 17. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 Brzd kapalina DOT 4 - jinak schema urcite nekdo doda. Hlavne dobre nasad samostav. Povitahnout nahoru a po nandani bubnu mu pomoci zase dolu. Nekdy ten samostav sakra sam od sebe nemaka no jo,ale jak ten samostav dostaneš dolů jak nasadíš buben. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 17. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2006 buben nasadis kdyz si ten samostav vystrcis nahoru - pakny se sevrou do normalni polohohy. Jinak buben ma v sobe diry - tim zatlacis klinek zase dolu, ale nemusis, melo by si to sednout samo a vymezit vuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holhas Vloženo 16. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 nějaké foto je tady: forum.skodahome.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 Myslím, že pokud byl únik kapaliny malý( a to asi byl, pokud kamarád nesešlápl aktivně i brzdový pedál), tak stačí odvzdušnit jenom ten jeden pístek a né celou soustavu vyměnit! Já měnil oba dva písty na zadních bubnech a kapalinu jsem měnit nemusel! jenom dolil DOT4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.