martind_ Vloženo 15. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 Ahoj, mám O3 vRS najeto 236 tisíc km ..mám původní zadní brzdy a nyní se mě rozsvítila kontrolka brzd..mají zadní brzdy také čidlo? Přední jsem dělal ve 198 tisících, kotouče + destičky..a není možné, abych za 40 tisíc sjel desky, jezdím velmi s citem.. Díky za feedback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 15. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 Mne robilo niečo podobné na Roomstri a príčinou bol skrat v el. spojke k tomu čidlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 15. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2021 Zadné nemajú čidlo, iba predné. Skús sa reálne pozrieť na doštičku, pretože vnútorná zvyčajne viacej býva zodratá ako vonkajšia. Myslím ale, že to bude ako napísal @stafa prerušený káblik alebo zaoxidovaný konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.