Sumrak83 Vloženo 23. Listopad 2021 Vloženo 23. Listopad 2021 Zdravím v zadu za vodičom mi prestalo svietiť svetlo aká žiarovka tam ide a ako sa to mení. Ďakujem. Citovat
dettektorr Vloženo 29. Listopad 2021 Vloženo 29. Listopad 2021 Vycvaknes svetylko, vyndas zarovku. Operace na 10 vterin. Tu zarovku si koupis a pak zase za 10 vterin namontujes. A je tam nejspis sufitka. Citovat
Ravo Vloženo 1. Prosinec 2021 Vloženo 1. Prosinec 2021 Mě to tam taky přestalo svítit a žárovkou to není. Asi bude nějáký problém s kabely, protože kontakty na lampičce i konektoru jsem očistil a napružil. Asi budu muset vzít měřák a měřit a zkoumat, nicméně hodně blbé místo na laborování, obávám se že bude muset řidičova sedačka ven :-( Asi to nechám na jaro, až bude trošku vlídněji, v téhle kose se mi v nevytápěné garáži nechce válet po zemi a cokoliv dělat s plasty (ztvrdnou a mají tendenci víc praskat) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.