Sumrak83 Vloženo 23. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 Zdravím v zadu za vodičom mi prestalo svietiť svetlo aká žiarovka tam ide a ako sa to mení. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Vycvaknes svetylko, vyndas zarovku. Operace na 10 vterin. Tu zarovku si koupis a pak zase za 10 vterin namontujes. A je tam nejspis sufitka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2021 Sufitka ne. Je to W5W. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravo Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 Mě to tam taky přestalo svítit a žárovkou to není. Asi bude nějáký problém s kabely, protože kontakty na lampičce i konektoru jsem očistil a napružil. Asi budu muset vzít měřák a měřit a zkoumat, nicméně hodně blbé místo na laborování, obávám se že bude muset řidičova sedačka ven :-( Asi to nechám na jaro, až bude trošku vlídněji, v téhle kose se mi v nevytápěné garáži nechce válet po zemi a cokoliv dělat s plasty (ztvrdnou a mají tendenci víc praskat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.