Návštěvník Vloženo 10. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2021 diskusia o dojazde okrajovo spomina kde sa da nabijat a za kolko + kde je vzhodne sa registrovat. Podme napisat kto to ako riesi - mimo domacu nabijacku. Skodovacka karta je len pre Eniaq a plugin je pre nich death technologia asi... ja mam registraciu eOn + Pre + Futur/e/Go a nabijam podla potreby / miesta vyskytu. Zdarma je zatial niekde Lidl + Kaufland. Co ale total neznasam su idioti z PRE ktory daju limit na 2h. Ziaden plugin sa za 2 hodky nenabije ale je to cas na ktory nalakaju ludi. A potom beru 2czk za kazdu minutu navyse. Fakt by si manager co to dal na 2 hodky mohol spocitat o kolko menej tankujeme ked musime vypadnut skor.... Nabijam uz pod 20% a malokedy nad 80%....poslednych 20% trva nezmyselne dlho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Jen a jen doma ze zásuvky. Měli jsme registraci u EON, ale jak došla karta, změnily se ceníky a už o nebylo vůbec výhodné. Doma nabíjím za polovinu než bych měl někde platit. Nikde jinde jsme nezkoušeli nabíjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Tiež nabíjam len z wallboxu doma alebo najradšej na návštevách z 220. 😄 To je najvýhodnejšie nabíjanie. 😛 No a sem-tam v nejakých obchodných centrách to ide tiež, ak objavím zásuvku na 220... Díval som sa na cenníky PRE, EON, ČEZ, a nič moc, takže od tohto som upustil hneď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 shrnutie https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/elektrina-zdrazuje-i-u-nabijecek-zakaznici-cez-zaplati-od-le/r~bde525a4582911ecad06ac1f6b220ee8/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 16. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 Nabíjím doma ze zásuvky přes dodanou nabíječku. Zkoušel jsem i nabíječku u Lidlu a tam nastal problém: pokud mám v autě nastaven nabíjecí proud na "Maximální", tak hodí chybu nabíjení a pošle mne do servisu. Pokud nabíjím s nastavením na "Omezený" proud, nabíjení začne, ale je strašně pomalé - cca 1kW/h - takže nepoužitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 17. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2021 Takže opravdu jedině doma kdo má možnost. Mi to vyhovuje ,už mě to ani neotravuje :-) Letos v Chorvatsku měli u hotelu zásuvky na elektromobily a dej si svoji nabíječku a nabíjel jsem tam zadara :-) A u nás kde jsme byli taky taky do klasické zásuvky a fičelo to...........s prodlužovačkama byl většinou problém, neutáhlo to...............ale nabíječka přímo do zásuvky a šlo to. Všude :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. leden 2023 Sdílet Vloženo 7. leden 2023 dobíjanie vyriešené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 9. leden 2023 Sdílet Vloženo 9. leden 2023 To stejné máme ale pod kapotou :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 11. leden 2023 Sdílet Vloženo 11. leden 2023 áno, ale on musí. my mozme ak chceme...ale nemusíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.