Návštěvník Vloženo 10. Prosinec 2021 Vloženo 10. Prosinec 2021 diskusia o dojazde okrajovo spomina kde sa da nabijat a za kolko + kde je vzhodne sa registrovat. Podme napisat kto to ako riesi - mimo domacu nabijacku. Skodovacka karta je len pre Eniaq a plugin je pre nich death technologia asi... ja mam registraciu eOn + Pre + Futur/e/Go a nabijam podla potreby / miesta vyskytu. Zdarma je zatial niekde Lidl + Kaufland. Co ale total neznasam su idioti z PRE ktory daju limit na 2h. Ziaden plugin sa za 2 hodky nenabije ale je to cas na ktory nalakaju ludi. A potom beru 2czk za kazdu minutu navyse. Fakt by si manager co to dal na 2 hodky mohol spocitat o kolko menej tankujeme ked musime vypadnut skor.... Nabijam uz pod 20% a malokedy nad 80%....poslednych 20% trva nezmyselne dlho Citovat
Michal B. Vloženo 14. Prosinec 2021 Vloženo 14. Prosinec 2021 Jen a jen doma ze zásuvky. Měli jsme registraci u EON, ale jak došla karta, změnily se ceníky a už o nebylo vůbec výhodné. Doma nabíjím za polovinu než bych měl někde platit. Nikde jinde jsme nezkoušeli nabíjet. Citovat
faithless78 Vloženo 14. Prosinec 2021 Vloženo 14. Prosinec 2021 Tiež nabíjam len z wallboxu doma alebo najradšej na návštevách z 220. 😄 To je najvýhodnejšie nabíjanie. 😛 No a sem-tam v nejakých obchodných centrách to ide tiež, ak objavím zásuvku na 220... Díval som sa na cenníky PRE, EON, ČEZ, a nič moc, takže od tohto som upustil hneď. Citovat
Návštěvník Vloženo 14. Prosinec 2021 Vloženo 14. Prosinec 2021 shrnutie https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/elektrina-zdrazuje-i-u-nabijecek-zakaznici-cez-zaplati-od-le/r~bde525a4582911ecad06ac1f6b220ee8/ Citovat
Mira96 Vloženo 16. Prosinec 2021 Vloženo 16. Prosinec 2021 Nabíjím doma ze zásuvky přes dodanou nabíječku. Zkoušel jsem i nabíječku u Lidlu a tam nastal problém: pokud mám v autě nastaven nabíjecí proud na "Maximální", tak hodí chybu nabíjení a pošle mne do servisu. Pokud nabíjím s nastavením na "Omezený" proud, nabíjení začne, ale je strašně pomalé - cca 1kW/h - takže nepoužitelné. Citovat
Michal B. Vloženo 17. Prosinec 2021 Vloženo 17. Prosinec 2021 Takže opravdu jedině doma kdo má možnost. Mi to vyhovuje ,už mě to ani neotravuje :-) Letos v Chorvatsku měli u hotelu zásuvky na elektromobily a dej si svoji nabíječku a nabíjel jsem tam zadara :-) A u nás kde jsme byli taky taky do klasické zásuvky a fičelo to...........s prodlužovačkama byl většinou problém, neutáhlo to...............ale nabíječka přímo do zásuvky a šlo to. Všude :-) 1 Citovat
Návštěvník Vloženo 11. leden 2023 Vloženo 11. leden 2023 áno, ale on musí. my mozme ak chceme...ale nemusíme. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.