mattisse Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 (editace) Zdravím, jaké máte střešní boxy na svých Kamicích? Přece jen to není moc velké auto. Uvažuji thule FORCE XT L, ale nejsem si jist jak to bude vypadat. Ve velikosti M určitě lepší, ale to už se tam nevlezou lyže. Navíc se mi líbí zamykání, otáčíte madlem a až pak klíčkem. Box budu využívat často na kočárek a bagáž, na lyže jen v zimě. Případně se mi ještě líbí klasika Motion XT L. Má někdo zkušenost se škodováckým boxem? Jak vypadá? Je v pohodě to "obyčejné" zamykání? Editováno: 13. Prosinec 2021, autor: mattisse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael.Z Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Ja mám od Hakru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael.Z Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 Pardon od Hakru mám příčníky. Box je Neumann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattisse Vloženo 15. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 Jasně, takže menší. To vypadá hezky. A denní použití nebo jen na dovolenou? Zámek je v pohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael.Z Vloženo 15. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2021 Spíš na dovolenou. Zatím jsem ho mněl nasazený pouze jednou,koupil jsem ho v říjnu. Zámek je v pohodě. A za tu cenu ( 3 600 ) je to myslím O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattisse Vloženo 16. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2021 Cena výborná, ona i ta velikost bude asi lepší menší. Nikdo další? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattisse Vloženo 5. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2022 Jen pro úplnost tématu. Koupil jsem nakonec Force XT ve velikosti M. Měl by být přesně na délku střechy tak uvidíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 5. leden 2022 Sdílet Vloženo 5. leden 2022 Super, hoď pak foto, dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.