Publikováno Prosinec 13, 20213 r Zdravím, jaké máte střešní boxy na svých Kamicích? Přece jen to není moc velké auto. Uvažuji thule FORCE XT L, ale nejsem si jist jak to bude vypadat. Ve velikosti M určitě lepší, ale to už se tam nevlezou lyže. Navíc se mi líbí zamykání, otáčíte madlem a až pak klíčkem. Box budu využívat často na kočárek a bagáž, na lyže jen v zimě. Případně se mi ještě líbí klasika Motion XT L. Má někdo zkušenost se škodováckým boxem? Jak vypadá? Je v pohodě to "obyčejné" zamykání? Upraveno Prosinec 13, 20213 r od mattisse
Prosinec 15, 20213 r Autor Jasně, takže menší. To vypadá hezky. A denní použití nebo jen na dovolenou? Zámek je v pohodě?
Prosinec 15, 20213 r Spíš na dovolenou. Zatím jsem ho mněl nasazený pouze jednou,koupil jsem ho v říjnu. Zámek je v pohodě. A za tu cenu ( 3 600 ) je to myslím O.K.
Leden 5, 20223 r Autor Jen pro úplnost tématu. Koupil jsem nakonec Force XT ve velikosti M. Měl by být přesně na délku střechy tak uvidíme :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.