Leonekkk Vloženo 6. Květen 2022 Sdílet Vloženo 6. Květen 2022 Možná že tam byly nějaké nečistoty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 26. Květen 2022 Sdílet Vloženo 26. Květen 2022 Zdravím,prohledával jsem témata ale vlastně jsem nic moc nenašel. Včera se mi z ničeho nic objevilo "nefunkční ACC" tempomat jsem naposledy použil loni při cestě na dovolenou.Nevíte,kde by mohl být problém? Docela mě překvapilo,že se porouchá něco,co se prakticky nepoužává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 26. Květen 2022 Sdílet Vloženo 26. Květen 2022 napíchni na diag ono to napíše co má za problém to že to nepoužíváš tak to stále funguje je v tom front assist kterej je seplej furt a npáajení do toho jde taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bisak Vloženo 21. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2022 Ahoj, na Superbu III, výroba prázdniny 2020, s automatickou převodovkou, mám asi 1/2 roku problém s ACC. Používám ho v kolonách, vždy se rozjíždím páčkou tempomatu. Mám aktivní automatickou parkovací brzdu a start/stop. V Praze, kde ho používám opravdu často, se dějí následující scénáře: 1) při rozjetí auta přede mnou mé auto nastartuje a na povel páčkou se rozjede bez chyby 2) na pokyn k rozjetí se AAC deaktivuje a musím znovu aktivovat, bez varovné zprávy 3) na pokyn k rozjetí se zobrazí červený varovný nápis "Brzděte" a tempomat se vypne 4) na pokyn k rozjetí se zobrazí varovný nápis "Deaktivujte parkovací brzdu" a tempomat se vypne 5) někdy výše uvedené chybové scénáře končí chybou ACC a musím "rebootovat" auto Servis vidí chyby v komunikaci řídících jednotek, ale neví si s tím rady. Technici ve Škodovce nad tím též lomí rukama a spíše se mě snaží přesvědčit, že toto chování je v podstatě normální, tzn. že každý druhý rozjezd v koloně skončí nějakou chybou a že každý desátý skončí chybou ACC, po které ho nemůžu do rebootu auta použít. Technici Škodovky prozatím doporučili: 1) výměnu radaru 2) výměnu čelní kamery 3) výměnu autobaterie Nic nepomohlo. V zoufalství už mi vysvětlují, že jsem si nekoupil Teslu s autonomním řízením, ale Škodovku s asistentem, který má své limity. Já ale vím, že tyto problémy to má až po delší době a nechci se s tím pochopitelně smířit. Protože se zde na fóru pohybuje spousta hlav otevřených a opravdových odborníků, chci poprosit o pomoc. Případně jsem schopen někam uploadnout videa, kterými to servisu dokumentuji. Předem díky za hinty. Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 23. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2022 Ahoj, a co když vypneš start stop, aby nechcípal motor s každým zastavením? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Superb 3 Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 Zdravím vás chlapi nevie niekto čo s týmto? S3 2019 manuál 4x4 110kw. píše acc a lane asist deaktivovane páčka tempomatu nereaguje aj v infotaimente v ponuke acc hláška momentálne nedostupné. Inak sa auto chová úplne normálne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 14. leden 2023 Sdílet Vloženo 14. leden 2023 (editace) Nic, zastavit, vypnout zapalování, znovu zapnout a pokračovat v jízdě, vše ok. Mně to dělá když auto stoji více jak dva dny, tak jednou do měsíce. Když jsem mluvil se servisem, řekli mi že man dojet, že na to je nejaké TPI, ale vzhledem k tomu že mám provedené úpravy, např. to že mi traffic Jam Assist drži delší dobu, než byl standard, nechci nic přehrávat a holt občas po rozjezdu musím zastavit a udělat restart. Editováno: 15. leden 2023, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 15. leden 2023 Sdílet Vloženo 15. leden 2023 Tohle mi dělalo když jsem parkoval až moc blízko k nějakému objektu a asi to hodilo chybu o překrytém snímači. Zastavit, vypnout motor, zapnout a už jede jak se to seřídí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 15. leden 2023 Sdílet Vloženo 15. leden 2023 Já tedy parkuji v garáži a těsně před autem mám na stojanu druhou sadu pneu. Je pravda, že jinde než doma mi to neudělalo, na druhou stranu, jinde než doma nestojí auto delší dobu bez ježdění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Superb 3 Vloženo 15. leden 2023 Sdílet Vloženo 15. leden 2023 A neviete niekto poradiť ako dostať do ponuky aj klasický tempomat ? Mám vcds 20.3.0 Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.