Robo3220 Vloženo 30. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2021 (editace) Ahojte, zdedil som Octavku 2 tour 2011 1,6 mpi kombi a chcel by som do nej dat nejake radio, idealne originalne. Auto bolo kupene bez radia, iba s pripravou. Mam tam 1 din Kenwooda ale chcem nejake 2 din, idealne keby malo BT. Pozeral som na modely Swing, Bolero, Columbus, ale neviem co vsetko budem potrebovat k zapojeniu a ci sa to vobec da zapojit. Alebo aj ine radia, nemam velmi prehlad v tom, co ludia davaju do Octavii, co je dobre. Co by ste robili na mojom mieste ? Isli do origo alebo nejakeho android? Mozete mi aj ponuknut nejake, ak mate na predaj, resp. aj montaz. Som z vychodneho Slovenska. Dik Editováno: 30. Prosinec 2021, autor: Robo3220 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 čokolvek ,na dvojdin radio redukciu z 1-2 din kde bude funkčna len jedna antena , alebo kmitoctovu vyhybku kde budu funkcne obe CISLO DIELU 5P0035225 ... ak chces navigaciu tak budes potrebovat externu gps antenu /cca 30€/ samozrejme treba kupit nieco kde ma majitel k tomu aj pin aby si ho nemusel zhanat , ci navigaciu zavisi od teba , osobne som za bolero - menic na 6cd , sd karta , zeleno farebny display,pekne funkcne , rychle radio urcite by som nesiel do swing kedze ma len prehravanie cd inak origo externu antenu gps a asi aj kmitoctovu vyhybku este mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 31. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 Ahoj. NEDOPORUCUJU , columbuse . Pokud je v bazaru muze byt kradeny , a v tom pripade mas pouze mrtvi zelezo , dalsi vec ozivit opouze v autorizovanym servisu , NEBRAT .Swing by male fungovatr ale ten neumi BT hansfree. BOLERO by uz snad Bt a hf melo umet , nevim jak je delana dira a jakej ma rozmer , myslim ze v Octe 3 jke jina dira nez u OCTY 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo3220 Vloženo 31. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2021 To Bolero aj mne vychadza ako najlepsia volba, akurat som sa docital, ze boli dvaja vyrobcovia. 1Z0 035 156F (Blaupunkt) a 1Z0 035 156M (Delphi). Je medzi nimi nejaky rozdiel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 6. leden 2022 Sdílet Vloženo 6. leden 2022 @Robo3220 Uvažoval jsi nad pioneer, kenwood, jvc 2 din? Můžeš tam mit Android Auto s google maps, bt, a spoustaspouých věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo3220 Vloženo 6. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2022 Ahoj, nepaci sa mi ten univerzalny dizajn 2 dinovych radii, co svietia ako vianocny stromcek, mam rad originalny dizajn zladeny s interierom. Este som pozeral na to Isudar radio, co vyzera ako Bolero a aj presne pasuje do otvoru pre Swing/Bolero, ale nakoniec som sa rozhodol prave pre to Bolero. Skoda ze nema vstavany BT ako Amundsen+. Ale je pravda ze android auto by sa mi pacilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo3220 Vloženo 6. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2022 @suri. tu kmitoctovu vyhybku si nepozeral ci mas ? Zobral by som ju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. leden 2022 Sdílet Vloženo 7. leden 2022 pozeral, mám posledny kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.