Marcello Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Ahojte, mam mensi problem s benzinovym vstrekom. Akym sposobom vylucit vadnost vstrekovacej trysky. Ide o to ze motor posklabava vo volnobehu a zarovne aj VAG vypisuje chybu 16684 (vypadek v zapalovani val. 4) je to opakujuca sa zavada. Vylucujem zapalovacie kable aj elektroniku, nakolko mam vstrekovanie LPG a tam motor bezi ako hodinky. Akonehale prepnem do benzinu tak zacne posklabavat. Da sa to zistit nejakym meranim ? co ked je len zanesena a spinava ? je to mozne vycistit? Navyse som ju v ETOS-e nenasiel pre moj typ motora APK 2.0i. Ak mate niekto radu a namet pripadne budem sa tesit. Pekny vikden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyhu Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Čau taky jsem sháněl někoho na kontrolu a opravu trysek mám kontakt na člověka kterýmu to pošleš a on na to má mašinu,jednou o něm psali i ve Světě motorů -p.Čepe Hradec Králové tel.608070263 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Čau taky jsem sháněl někoho na kontrolu a opravu trysek mám kontakt na člověka kterýmu to pošleš a on na to má mašinu,jednou o něm psali i ve Světě motorů -p.Čepe Hradec Králové tel.608070263 V Prostějově trysky čistí Firma Fedor . A je na ně slyšet chválu že dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyhu Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Jo tam taky, chtěj ale kolem 700kc za jednu v tom Hradci je to podstatně levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 a este dotaz, neviem ju v ETOS-e najst, ake ma katalogove cislo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Vloženo 20. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 moj problem sa zhorsuje, mam pocit ze ke to stale horsie a horsie... este ze mam priamy vstrek lpg to je ine kafe.... Nikto tu trysku v ETOS-e nevie najst ? Nemam tusenia kolko to moze stat, ale uz som do skodofky pisal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Vloženo 21. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 kto hlada najde: http://www.evwparts.com/Merchant2/merchant...eetleFuelSystem existuje lacnejsia nahrada ? ta tryska sa orig neda pod 4300 zohnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.