Trisy89 Vloženo 19. leden 2022 Sdílet Vloženo 19. leden 2022 Zdravím, dnes ráno jsem byl nemile překvapen. Po dlouhé době jsem chtěl jít projet naší starou Fabii I, kterou používáme převážně v létě, protože má vlečné. Vlezl jsem do auta a jak jsem předpokládal baterka byla kaput. Po otočení klíčku přístrojovka svítila, ale se starterem už to neotočilo. Takže jsem to chtěl nastartovat přes kabely, které mám v kufru. Otevřel jsem tedy dveře řidiče, otevřel kapotu, vylezl zavřel dveře a vydal se směr kufr. Než jsem ale došel ke kufru tak auto bliklo a samo se zamklo. Klíče samozřejmě zůstaly v zapalování. Po chvíli začalo hrát i rádio :o)))). To jen pro odlehčení. Nechápu jak se to vůbec může samo zamknout, když jsou klíčky v zapalování. Nicméně druhé klíče bohužel nemáme. Dříve jsem někde na internetu viděl, že auto odemkli pomocí dlouhé tenké pásoviny/plechu, který strčili do dveří mezi sklem a těsněním a nějak to vypáčili. Bude toto fungovat i na na FABII I? Nemáte někdo podobné zkušenosti? Popřípadě jak jste to řešili vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.