Publikováno Leden 19, 20223 r Zdravím, dnes ráno jsem byl nemile překvapen. Po dlouhé době jsem chtěl jít projet naší starou Fabii I, kterou používáme převážně v létě, protože má vlečné. Vlezl jsem do auta a jak jsem předpokládal baterka byla kaput. Po otočení klíčku přístrojovka svítila, ale se starterem už to neotočilo. Takže jsem to chtěl nastartovat přes kabely, které mám v kufru. Otevřel jsem tedy dveře řidiče, otevřel kapotu, vylezl zavřel dveře a vydal se směr kufr. Než jsem ale došel ke kufru tak auto bliklo a samo se zamklo. Klíče samozřejmě zůstaly v zapalování. Po chvíli začalo hrát i rádio :o)))). To jen pro odlehčení. Nechápu jak se to vůbec může samo zamknout, když jsou klíčky v zapalování. Nicméně druhé klíče bohužel nemáme. Dříve jsem někde na internetu viděl, že auto odemkli pomocí dlouhé tenké pásoviny/plechu, který strčili do dveří mezi sklem a těsněním a nějak to vypáčili. Bude toto fungovat i na na FABII I? Nemáte někdo podobné zkušenosti? Popřípadě jak jste to řešili vy?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.