Jiří Koudelka Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Do okty 3 facelift jsem si pořídil drahou krabičku od Stualarmu, která umožňuje u rádia Swing vznik video vstupu. Tím pádem na Swingu jde zapojit couvaci kameru, palubní kameru (přední i zadní) apod. Zatím je k tomu pouze anglický návod k montáži, který není bez chyby. Po montáži vše začalo fungovat, ale pak jsem přišel na problém, kdy po vypnutí motoru (kontrolek) přestane fungovat obrazovka rádia a mám tam zelené blikající pruhy. Zvuk jede normálně. Chtěl jsem se tedy zeptat jestli si někdo tuto drahou krabičku nepořídil též a neřešil stejný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. leden 2022 Sdílet Vloženo 20. leden 2022 U stualarmu ses ptal? Jsou docela známí a myslím, že ti poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Koudelka Vloženo 20. leden 2022 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2022 Se Stualarmem jsem mailoval, co mi doporučili jsem vyzkoušel, ale bohužel jsem to nerozchodil. Mám podezření, že je špatná ta drahá krabička, ale před reklamací jsem chtěl ještě zkusit tohle fórum, jestli někdo nemá poznatecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.