alchymist Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Ahojte, chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosť s dorobením resp. aktiváciou vyhrievania zadných sedadiel. Mám skúsenosť z iného auta (P 607), že zadné sedadlo bolo vyhrievané, len bolo treba vymeniť záslepky tlačidiel za funkčné tlačidlá a povoliť v riadiacej jednotke. Preto sa chcem spýtať, či to bude aj tu také jednoduché alebo bude nutné vymeniť celé zadné sedadlá. Mám Superb 2016 L&K 140KW. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didimb Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 Asi to nepôjde len výmenou talčitok. Screenshot- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 (editace) BTW - co je to za specifikaci L&K ze to nema vyhrivane zadni sedadla? CZ specifikace mely v MY 2016 vyhrivane zadni sedadla v zakladu uz od urovne vybavy Style Editováno: 22. leden 2022, autor: OnMiT312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 Vybava mezi trhy se muze lisit a lisi. Na jednu stranu by davalo smysl, ze by ani varainta bez vyhrivani neexistovala, ale moc tomu neverim. Pro zajimavost by bylo dobre podivat se pod sedak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polli Vloženo 4. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2023 Zdravíčko, mám Superb 3, sedačky alcantara, přední elektrické vyhřívané, zadní ne, tam je tlačítko jen 3 - zonové klimy. Chci se zeptat, koupil jsem sedačky sportline, kde jsou i zadní vyhřívané a chtěl bych se zeptat, jak to zprovoznit?... jestli stačí jen koupit zadní ovládání 3- zonové klimy s výhřevem a natáhnout kabel ze sedaček a je klid, nebo co?.. díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2023 ovladac/tlacidla, RJ vyhrevu zadnych sedaciek, konektory, piny, kable. zapojit podla schemy, nakodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polli Vloženo 12. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2023 No tak na to asi kaslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikacu Vloženo 25. Října Sdílet Vloženo 25. Října Ahojte, potreboval by som elektrickú schému na S III, okrem iného chcem dorobiť vyhrievanie zadných sedadiel, kúpené mám vyhrievané sedadlá spolu s káblovačkou po ovládanie, ovladánie. Potrebná RJ výhrevu zadných sedačiek, číslo jednotky???, umiestnenie v aute. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Října Sdílet Vloženo 25. Října Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.