boban1108 Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Tedy takové to v modrém @NĚKDO a píšu dál text. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 26. leden 2022 Sdílet Vloženo 26. leden 2022 Stačí napsat zavináčNĚKDO :) tak třeba @boban1108 a ono už ti to nabídne možnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 1. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 No tak mi to nefunguje. Když napíšu @NEKDO, tak to zůstane takto jako normální text a nic mi to nenabízí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 (editace) @boban1108 aký máš prehliadač? Normálne treba dať zavináč a začať písať nick a ono ti začne ponúkať správne mená.. Z mojej skúsenosti to niekedy nefunguje, ak mám rozpísaný dlhší text, v ktorom sú aj smajlíky a ešte nejaké formátovania. Ale ak ako prvé začnem písať nick, furt to funguje.. Editováno: 1. Únor 2022, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 1. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 (editace) @brrrm Používám Chrome. Zkusím tedy jiný. Editováno: 1. Únor 2022, autor: boban1108 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 11. Únor 2022 Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 @boban1108 občas mi to taky blbne. Dám zavináč, píšu jméno a nic nevyskoči, tak to jméno zase celý smažu (nechám tam jen zavináč), začnu psát jméno znova a už to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonW Vloženo 3. leden 2023 Sdílet Vloženo 3. leden 2023 On 2/11/2022 at 11:33 PM, Bikes said: @boban1108 občas mi to taky blbne. Dám zavináč, píšu jméno a nic nevyskoči, tak to jméno zase celý smažu (nechám tam jen zavináč), začnu psát jméno znova a už to jede. Děkujeme. Tuto metodu také vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. leden 2023 Sdílet Vloženo 3. leden 2023 @AntonW necituj příspěvek přímo nad sebou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.