Publikováno Listopad 19, 200618 r Zdarec.Potřebuju poradit.Mám Fábii 1.4 Mpi 44 kW a nedávno jsem si všiml,že když blikám směrovými světly,tak mi bliká i kontrolka co je v poli otáčkoměru.Je to takový symbol jedničky a jak před ní tak za ní jsou šipky doleva a doprava.V návodu jsem se dočetl,že tato kontrolka by měla blikat se směrovými světly,pokuď mám připojený vozík.Ale já nic připojenýho nemám a stejně při odbočování bliká.Prosím poraďte co s tím.Díky
Listopad 19, 200618 r a maš aspon ťažné? alebo nemáš nič? v konektore ťažného je spínač ktorý aktivuje tu kontrolku...možno ten
Listopad 21, 200618 r Autor Měli jste pravdu spínač jsem tam našel.Myslel jsem že se třeba přidřel a nevrátil se.Ale bohužel,normálně se vrací a při tom cvakne.Takže spínač bude asi v pořádku.Může být třeba odpojený drát od toho spínače?Chtěl bych tu zástrčku vyndat,jsou tam jen tři křížový šrouby.Ale nevím jestli mě pustí kabely.Nevíte náhodou? Upraveno Listopad 21, 200618 r od Fábiátor
Listopad 21, 200618 r noo nevidel som ešte origo ťažné na fabke ale myslím že problém s dlžkou kablou nebude tak ideš dotoho!!!!
Listopad 22, 200618 r Autor Tak sem se schválně díval do dílenské příručky na el. schéma Fábie a ten spínač co je v tý zásuvce je na něco jiného.Přesně se tam píše spínač odpojování zadního mlhového světla v zásuvce tažného zařízení.Tak to asi nebude tím,že mi bliká ta kontrolka.Čím to teda může být?
Listopad 22, 200618 r Nemáš tam přidané nějaké žárovky? Zkus jak se to bude chovat při jedné žárovce vyndané.
Listopad 22, 200618 r Autor Dík za radu,zkusím to.Nedávno jsem tam dával žárovky s pochromovanou baňkou.I když mám pocit,že to dělalo už před tím,zkusím to.
Listopad 22, 200618 r Autor Nemáš tam přidané nějaké žárovky? Zkus jak se to bude chovat při jedné žárovce vyndané. Tak si měl pravdu,je to žárovkama.Vyndal jsem jednu pochromovanou a dal tam původní a kontrolka nesvítila.Asi mají větší odběr,ale psáno mají stejně jako klasika.Tímto je můžu každýmu doporučit.Pokuď chcete aby vám svítila tato kontrolka a žárovky svítili poloviční intenzitou než jako původní žárovky,mohu každému doporučit.Vyrábí to firma Autolamp a dvě stojí asi 120kč.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.