Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pripojuji se se stejnym problemem - po delsim stani (doma mam garazovano) to po rozjezdu piska, po nekolika zabrzdenich to prejde.... Ale taky mi pripada, ze brzdy jdou tak nejak "hur" ;) , kolik km tak obycejne snesou brzdy nez se musi menit oblozeni? Mam 1.9 Tdi 66 kw, jezdi od roku 2000, najeto 65.000 km...

Miroslaw

• o 2 týdny později...
Vloženo
tak jak ?

Zacalo piskat jemne levne zadni - rozdelam to, srazim hrany a jemne je maznu (hrany) PASTA ZDE...snad to pak bude ok...

Tak tahle pasta je dobra, ale nevim jestli je vhodna na mazani oblozeni. Pouziva se na odstraneni piskani brzdovych desticek a maze se na kovovou plochu, ktera prichazi do styku s pistkem brzdice, jedine ze bys ji maznul na plochu co se dotyka prasatka a pakny....mam vyzkouseno na motorce, ale jsk jsem zminoval vyse u desticek....mam to ve spreji a kdyz se mi dostala ta med na brzdou plochu, tak to brzdilo mene, tedy cistic brzd a desticky ven....ale piskani to fakt odstrani, kdyz se to aplikuje kam ma...Tak mnoho zdaru. Pavel -_-

Vloženo

AHOJ NEJLEPSI NA TO JE SRAZIT HRANY PROMAZAT PRUŽINKY A NASTAVOVAČ A PAKNU LECHCE ZDRSNIT JELIKOŽ OD VÝROBY JE HLADKÁ A MASTNÁ PAK JI JESTE JEDNOU OČISTI ČISTIČEM A VŠE BUDE OK , ZKONTROLUJ HÁZIVOST BUBNU A KONTROLA VNITŘNÍ HRANY BUBNU POPŘÍPADĚ ZDRNI I BUBEN JEMNÝM ŠMIRGLEM :Dlol

• o 3 týdny později...
Vloženo

Mam podobny problem. Auto garazovano a pri vyjizdeni a pribrzdeni mi piskne prava zadni, navic se mi blokne kolo. V servisu vse O.K. Tak nevim co to muze byt.

Vloženo

Zdravím, nebudu zbytečně zakládat téma a zeptám se jestli někdo nemá větší foto horního uchycení pružin na čelisti a rozpěrky. Pružiny se mi pomíchaly s dalšíma a teď v tom mám pěknej hokej. moc by to helflo.Děkuju

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...