maros Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 tak jak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 1. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2007 tak jak ? Zacalo piskat jemne levne zadni - rozdelam to, srazim hrany a jemne je maznu (hrany) PASTA ZDE...snad to pak bude ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslaw Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Pripojuji se se stejnym problemem - po delsim stani (doma mam garazovano) to po rozjezdu piska, po nekolika zabrzdenich to prejde.... Ale taky mi pripada, ze brzdy jdou tak nejak "hur" , kolik km tak obycejne snesou brzdy nez se musi menit oblozeni? Mam 1.9 Tdi 66 kw, jezdi od roku 2000, najeto 65.000 km... Miroslaw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel68 Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 tak jak ? Zacalo piskat jemne levne zadni - rozdelam to, srazim hrany a jemne je maznu (hrany) PASTA ZDE...snad to pak bude ok... Tak tahle pasta je dobra, ale nevim jestli je vhodna na mazani oblozeni. Pouziva se na odstraneni piskani brzdovych desticek a maze se na kovovou plochu, ktera prichazi do styku s pistkem brzdice, jedine ze bys ji maznul na plochu co se dotyka prasatka a pakny....mam vyzkouseno na motorce, ale jsk jsem zminoval vyse u desticek....mam to ve spreji a kdyz se mi dostala ta med na brzdou plochu, tak to brzdilo mene, tedy cistic brzd a desticky ven....ale piskani to fakt odstrani, kdyz se to aplikuje kam ma...Tak mnoho zdaru. Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 taky mě to vzadu občas píská, no prubnu to rozebrat, případně strhnu hranu a uvdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max1986 Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 AHOJ NEJLEPSI NA TO JE SRAZIT HRANY PROMAZAT PRUŽINKY A NASTAVOVAČ A PAKNU LECHCE ZDRSNIT JELIKOŽ OD VÝROBY JE HLADKÁ A MASTNÁ PAK JI JESTE JEDNOU OČISTI ČISTIČEM A VŠE BUDE OK , ZKONTROLUJ HÁZIVOST BUBNU A KONTROLA VNITŘNÍ HRANY BUBNU POPŘÍPADĚ ZDRNI I BUBEN JEMNÝM ŠMIRGLEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Mam podobny problem. Auto garazovano a pri vyjizdeni a pribrzdeni mi piskne prava zadni, navic se mi blokne kolo. V servisu vse O.K. Tak nevim co to muze byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Zdravím, nebudu zbytečně zakládat téma a zeptám se jestli někdo nemá větší foto horního uchycení pružin na čelisti a rozpěrky. Pružiny se mi pomíchaly s dalšíma a teď v tom mám pěknej hokej. moc by to helflo.Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.