Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, máte někdo zkušenosti s chromovanými kryty zrcátek ?? Chtěl bych si je pořídit na mojí Octu, je to černá metla a myslím si že by se na ní mohly hodit. Zajímá mě jestli někdo má zn. Milotec ?? Vydrží ten "chrom" něco nebo se to po čase začne loupat ?? Dík za vaše odpovědi.

Ahoj, máte někdo zkušenosti s chromovanými kryty zrcátek ?? Chtěl bych si je pořídit na mojí Octu, je to černá metla a myslím si že by se na ní mohly hodit. Zajímá mě jestli někdo má zn. Milotec ?? Vydrží ten "chrom" něco nebo se to po čase začne loupat ?? Dík za vaše odpovědi.

:palec: Taky se mi to na černý líbí,mám je tři roky a nic se neloupe.

• Autor

Dík za odpověď, jdu do toho !!

Já jsem měl takový kryty Milotec na své Felicii. Chrom byl hladký a držel perfektně! Na tmavě modré to vypadalo OK.

A co myslíte na bílé, šlo by to ?

Mám v plánu chromy na zrcátka, chrom. lištu na osvětlení spz a na přístrojovce pár rámečků na stříbrno.

Mám v plánu chromy na zrcátka, chrom. lištu na osvětlení spz a na přístrojovce pár rámečků na stříbrno.

Na bíluu??asi nee..tam se ten chrom moc nehodii.. moc tam nevinikne...ale tak tod muj nazor..(jaky si to uddelas takovy to mas..)

mel jsem je na felicii a neni s tim zadnej problem,dva roky bez problemu a vypada to pekne

Jak ty kryty vypadají? Má někdo fotku, prosím. Dík.

Mám je na autě asi 2 roky a drží perfektně aniž by se cokoli loupalo. A myslím, že na černé vypadají perfektně. :palec2:

• Autor

Krásná práce ta tvoje kára !! Dík za to foto, vypadá to fakt dobře. Co kliky ?? Máš je taky v chromu ?? Chtěl bych je taky dát do chromu, ale jen ty kliky bez těch " pod misek ". Myslím že to bude vypadat decentněji, než celé. Na stránkach Milotecu jsou dva typy, malé a plné 300 a 610 Kč, ale z tech obrázku nejsem moc chytrý, vypadají stejně !!

Dík za pochvalu pánové. -_-

zabiak-ten rámeček Autostyl Janko,dělají ho na všechny tři nárazníky na OI.

blondakxxx- ty kliky mám taky je to nerez a musíš objednat obě sady za 610,- je na kliku a ta za 300,- je ta malá část kde jsou vložky zámku.

Mrkni do podpisu,je pár foto.

Upraveno od mikl

• Autor

JJ. Dík za vysvětlení. Díval jsem se na tvé foto, vypadá to good !!

• Autor

Chtělo se to jen trochu pozorněji podívat na stránky Milotecu !! :D:D

post-24-1164144927.jpg

Chtělo se to jen trochu pozorněji podívat na stránky Milotecu !! :D:D

:palec2:

• 2 týdny později...

mám je na bílé 2 roky a v pohodě :palec2:

post-24-1165420272.jpg

Na bíluu??asi nee..tam se ten chrom moc nehodii.. moc tam nevinikne...ale tak tod muj nazor..(jaky si to uddelas takovy to mas..)

Sakra mně se líbí, na Sejisově to vypadá dobře, zkusím je taky, ale až po nové roce...

Sakra mně se líbí, na Sejisově to vypadá dobře, zkusím je taky, ale až po nové roce...

jsem celkem na chrom doplnky,ale je fakt na tmavé to vyzní lépe ;)

a nebo takhle :D

post-24-1165478967.jpg

a nebo takhle :D

jenže tohle je už minulost škoda ;)..

to mikl :

fakt pěkný auto a souhlas s tím chromem na nárazníku :palec2:

drží to dobře? není to nikde odchlíplý, atd... to je lepený?

kdybys měl nějaké detailní foto toho chrom rámečku....sem s tím

díkes -_-

Drží to dobře,po obvodu je oboustranka,pod značkou ještě vruty.

post-24-1165604923.jpg

...

post-24-1165604986.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.