blondakxxx Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ahoj, máte někdo zkušenosti s chromovanými kryty zrcátek ?? Chtěl bych si je pořídit na mojí Octu, je to černá metla a myslím si že by se na ní mohly hodit. Zajímá mě jestli někdo má zn. Milotec ?? Vydrží ten "chrom" něco nebo se to po čase začne loupat ?? Dík za vaše odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Ahoj, máte někdo zkušenosti s chromovanými kryty zrcátek ?? Chtěl bych si je pořídit na mojí Octu, je to černá metla a myslím si že by se na ní mohly hodit. Zajímá mě jestli někdo má zn. Milotec ?? Vydrží ten "chrom" něco nebo se to po čase začne loupat ?? Dík za vaše odpovědi. Taky se mi to na černý líbí,mám je tři roky a nic se neloupe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 20. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Dík za odpověď, jdu do toho !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Já jsem měl takový kryty Milotec na své Felicii. Chrom byl hladký a držel perfektně! Na tmavě modré to vypadalo OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 A co myslíte na bílé, šlo by to ? Mám v plánu chromy na zrcátka, chrom. lištu na osvětlení spz a na přístrojovce pár rámečků na stříbrno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 A co myslíte na bílé, šlo by to ?Mám v plánu chromy na zrcátka, chrom. lištu na osvětlení spz a na přístrojovce pár rámečků na stříbrno. Na bíluu??asi nee..tam se ten chrom moc nehodii.. moc tam nevinikne...ale tak tod muj nazor..(jaky si to uddelas takovy to mas..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 mel jsem je na felicii a neni s tim zadnej problem,dva roky bez problemu a vypada to pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Jak ty kryty vypadají? Má někdo fotku, prosím. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Jak ty kryty vypadají? Má někdo fotku, prosím. Dík. Milotec http://www.milotec.net/Milotec/Kryty-zrcat...ctavia_g81.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Jak ty kryty vypadají? Má někdo fotku, prosím. Dík. Milotec http://www.milotec.net/Milotec/Kryty-zrcat...ctavia_g81.html Ja to chtel uz davno... kara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
týráček Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Mám je na autě asi 2 roky a drží perfektně aniž by se cokoli loupalo. A myslím, že na černé vypadají perfektně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Jak ty kryty vypadají? Má někdo fotku, prosím. Dík. Milotec http://www.milotec.net/Milotec/Kryty-zrcat...ctavia_g81.html Čeče ten chrom na předním rs nárazníku je libovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 21. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Krásná práce ta tvoje kára !! Dík za to foto, vypadá to fakt dobře. Co kliky ?? Máš je taky v chromu ?? Chtěl bych je taky dát do chromu, ale jen ty kliky bez těch " pod misek ". Myslím že to bude vypadat decentněji, než celé. Na stránkach Milotecu jsou dva typy, malé a plné 300 a 610 Kč, ale z tech obrázku nejsem moc chytrý, vypadají stejně !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 (editace) Dík za pochvalu pánové. zabiak-ten rámeček Autostyl Janko,dělají ho na všechny tři nárazníky na OI. blondakxxx- ty kliky mám taky je to nerez a musíš objednat obě sady za 610,- je na kliku a ta za 300,- je ta malá část kde jsou vložky zámku. Mrkni do podpisu,je pár foto. Editováno: 21. Listopad 2006, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 21. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 JJ. Dík za vysvětlení. Díval jsem se na tvé foto, vypadá to good !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 21. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Chtělo se to jen trochu pozorněji podívat na stránky Milotecu !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Chtělo se to jen trochu pozorněji podívat na stránky Milotecu !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 mám je na bílé 2 roky a v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 A co myslíte na bílé, šlo by to ?Mám v plánu chromy na zrcátka, chrom. lištu na osvětlení spz a na přístrojovce pár rámečků na stříbrno. Na bíluu??asi nee..tam se ten chrom moc nehodii.. moc tam nevinikne...ale tak tod muj nazor..(jaky si to uddelas takovy to mas..) Sakra mně se líbí, na Sejisově to vypadá dobře, zkusím je taky, ale až po nové roce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 A co myslíte na bílé, šlo by to ?Mám v plánu chromy na zrcátka, chrom. lištu na osvětlení spz a na přístrojovce pár rámečků na stříbrno. Na bíluu??asi nee..tam se ten chrom moc nehodii.. moc tam nevinikne...ale tak tod muj nazor..(jaky si to uddelas takovy to mas..) Sakra mně se líbí, na Sejisově to vypadá dobře, zkusím je taky, ale až po nové roce... jsem celkem na chrom doplnky,ale je fakt na tmavé to vyzní lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 a nebo takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 a nebo takhle jenže tohle je už minulost škoda .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 to mikl : fakt pěkný auto a souhlas s tím chromem na nárazníku drží to dobře? není to nikde odchlíplý, atd... to je lepený? kdybys měl nějaké detailní foto toho chrom rámečku....sem s tím díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Drží to dobře,po obvodu je oboustranka,pod značkou ještě vruty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.