pepa66 Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Zdar chlapi , Octavia 1 1.6 AKL 2001 . Asi před měsícem mě začlo blbnout starování - někdy na 2 pokus . Před týdnem v pátek vlezu do auta a nic , až na 10 pokus to chytlo tak jsem odjel do práce . (jinou možnost dopravy nemám) Po práci to už vůbec nechytlo , takže odtahovka domů. V sobotu ráno vlezu do auta a start na cvrknutí ,tak jsem to zkoušel projíždět startovat a uplně bez problémů. V něděli zkouška startu a úplná mrtvola (točí nechytne). Auto jsem na týden odstavil ( na mraze , na dešti) a domluvil servis , takže odtahovka do servisu . V servise dám klíče chlapovi ten vleze do auta a start na na první dobrou , tak jsem si připadal jak idiot . Nemáte někdo podobnou zkušenost , diky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert77 Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Kdysi jsem měl to samý vč. toho nastartování u mechanika, výměna čipu v budíkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechDave Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Můýe být vadný kontakt v konektoru čidla klikové hřídele nebo nějaký problém v kabeláži k tomuto čidlu. Zkusil bych vytáhnout a zkontrolovat konektor a kabel a prostříknout to kontaktolem. Zkontroloval bych stejným způsobem i čidlo vačky (je dost blbě přístupné, protože je schované za rozvodovým kolem vačky). 80% problémů se startováním AKL se točí právě kolem těchto dvou čidel, protože bez nich (zejména čidla kliky) motor nenastartuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub 1 Vloženo 30. Březen 2023 Sdílet Vloženo 30. Březen 2023 Dobrý den, mám ten stejný problém. Vyřešil jste to nějak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.