Liboro Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Buďte všichni pozdraveni. Měřil někdo z vás odpor ž. svíček, já jsem u 81 kW naměřil 0,7 Ω, u všech stejně. Libor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Buďte všichni pozdraveni.Měřil někdo z vás odpor ž. svíček, já jsem u 81 kW naměřil 0,7 Ω, u všech stejně. Libor. To jsem nezkoušel, ale spíš ji zapoj na akumulátor a měla by tak do tří až čtyř vteřin být rozpálená do ruda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 20. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Netahal jsem je ven. Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Nevim kde,ale uz se to tu nekde probiralo,kolik by mel ten odpor byt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Nevim kde,ale uz se to tu nekde probiralo,kolik by mel ten odpor byt.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Sorry,prosim promazat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Temer zkrat bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liboro Vloženo 20. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Podle toho soudím, že 0,7 Ω je OK. Libor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.