Petr984 Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Tak ty kabely pod těma průchodkami jsem skoukl a nic poškozeného jsem nenašel, rozebral jsem tapec v kufru, našel jednotku ale nikde nic vizuálně poškozeného jsem nenašel 😭. Napadá mě jediná věc, kdyby měl někdo na pučení k vyzkoušení tu jednotku těch dveří 5Q0 959 107L abych věděl na čem sem. Tak kdyby tu byla nějaká dobrá duše tak ať se mi prosím ozve. Děkuji. PS: Jinak když odpojim vzpěry nebo jednotku tak poté si vrata udělaj základní nastavení a vtom momentě fungujou asi 2 krát normálně a poté začne zase ten blázinec odznova viz video v příloze VID-20241229-WA0007.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr984 Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 20241229_144748.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik_CZ Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Ahoj, koukám, že se zastaví na stejném místě, zkoušel jsi ručně nastavit (resetovat přes tlačítko na zadních dveřích) polohu kufru po opravě vzpěr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr984 Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Ahoj. Ano už x krát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik_CZ Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Ahoj, už mě nic nenapadá Máš diagnostiku, že bysis zkontroloval jestli hallovy sondy hlásí správnou polohu víka kufru? Pravá i levá hallova sonda (uvnitř vzpěr) musí hlásit stejnou polohu, jinak se to chová nepředvídatelně ten kufr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr984 Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Ahoj. Jj mam VCDS. Nemaš nějakej návod jak to vyčíst ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik_CZ Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Bohužel nemám VCDS, takže neporadím Ale jiné diagnostiky to ukazují, viz. tohle video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.