jurys Vloženo 11. Únor 2022 Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 Ahoj, jen se chci zeptat zda je normální nafta/vlhkost kolem vstřiků u auta 1.6 tdi 85 kw z roku 2019. Auto vlastním cca měsíc. Přikládám foto, vlhkost je stejná u všech vstřiků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 11. Únor 2022 Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 Já jsem měl tento problém pouze u jednoho vstřiku (když jsem auto totiž kupoval, tak byl očištěn i motorový prostor, nikde nebylo nic vidět. Po ujetí cca 500 km byla okolo jednoho vstřiku najednou "louže". Zjistil jsem, že byl špatně namontovaný ten vrchní pogumovaný kroužek, který je vidět zvrchu (omlouvám se, odborný název neznám). Takže jsme při té příležitosti všechny čtyři vstřiky vyndali a zkontrolovali. Samozřejmě jsme měnili ty měděné kroužky a gumový kroužek, co je na vstřiku. Měnily se samozřejmě i šrouby, který je mezi dvojicí vstřiků. Od té doby vše bez problému. Výměnu jsem neprováděl já osobně, neznám odborné názvy těch jednotlivých částí, tak se omlouvám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 12. Únor 2022 Sdílet Vloženo 12. Únor 2022 (editace) zkus to nejdříve očistit a později zase zkontrolovat, jestli to rosí, mám dojem , že u těchto motorizací rády praskaly naftové přívodní hadice, může to být třeba od toho,že předchozímu majiteli, praskla a nadělala paseku, než hned měnit těsnící prvky. Editováno: 12. Únor 2022, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.