Publikováno Únor 25, 20223 r Zdravím,potřeboval bych poradit jakou si pořídit domu diagnostiku na servis.Reset oleje ,brzdy,akumulátor atd.
Leden 9, 20232 r Taky by mě zajímala vaše zkušenost co si pořídit domu za diagnostiku pro Karoq na servis. Skončila mi záruka a už se mi nechce dávat 6 000Kč ve ŠA za výměnu oleje :) Olej si u ostatních strojů stejně měním sám a brzdy bez diagnostiky nezvládnu. Ani se mi nechce dávat 500 Kč za reset oleje u autoelektrikáře....
Říjen 23, 20231 r V 18. 1. 2023 na 15:32, kamil 2 napsal: Já mam OBD ELEVEN je ok. Chci se zeptat jakou verzi máš a co funguje bez kreditů. Jde mi hlavně o výměnu oleje a brzdové destičky. Zdá stačí základ, nebo musím koupit PRO verzi?
Prosinec 29, 2024Pro 29 Dobrý den. Jsem zde nový a jsem nově majitelem škody karoq. Do teď jsem měl asi 30 let fordy. Sháním nějakou diagnostiku na běžné čtení a mazání chyb u KAROQA 2.0 TDI 4x4 automat 110 kw. Našel jsem si tento model Autophix 9610 a dle prodejce není ještě vyzkoušeno na nových vozidlech 2024. Nemá s touto diagnostikou někdo zkušenost s konektivitu? Případně nějakou mobilní co funguje. Díky za doporučení a rady.
Prosinec 30, 2024Pro 30 Díky ale tato apka nepodporuje nové modely ,konkrétně kod motoru DXRB a navíc neumí kabelové připojení jen bluetoth a wifi. Šlo mi hlavně o mobilní přístroj ne o SW do pc nebo mobilu. Ale díky za snahu. Budu muset asi koupit a doufat že to půjde připojit.
Červen 22Čer 22 @skodna Dobrý den, pořídil jste nakonec nějakou diagnostiku? Mám Karoq 10/2024 a docela by mě zajímalo, co vše by se dalo dokódovat. A to i za cenu koupě kreditů.
Červen 22Čer 22 Čau. Dokodovat se nedá nic. Je to zamknuté. Z diagnostik jen na mazání a čtení závad jsem nic nenašel. Dvě jsem měl koupené a vrátil jsem je,protože neuměly ročník 24 a vyšší .Čekám až proběhne u obchodníků nějaký updrade sw a půjde to aspoň připojit. Měj se a čau.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.