DanielM Vloženo 27. Únor 2022 Sdílet Vloženo 27. Únor 2022 Zdravím, som veľmi nový majiteľ veterána škoda felicia 1961, keďže začína jar, rozhodol som sa pre nejakú tú údržbu, no neviem nikde zistiť aký olej by som mal použiť, a práve toto je jedna z vecí ktoré nechcem pokaziť, neviem aký olej tam bol doteraz, no je ho už málo, a plánujem ho vymeniť. Ak by mi niekto vedel pomôcť, vážil by som si to. Vopred vďaka za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evžen , lovec žen. Vloženo Sobota v 23:52 Sdílet Vloženo Sobota v 23:52 10W40 je v pohode olej na cely rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo Neděle v 07:52 Sdílet Vloženo Neděle v 07:52 (editace) no počkal bych na další odpověď. jsem si jist, že i v mnohem novějších autech jsem používal minerální 15W40 ... celý rok. Editováno: Neděle v 07:52, autor: hamoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo Neděle v 13:31 Sdílet Vloženo Neděle v 13:31 10W-40 určitě ne, motor bys zničil. Motor byl zvyklý jezdit na monograde M6A bez detergentů. Olej pro auta z roku 2000 by nedopadl dobře. Zaáleží, jestli byla provedena GO (ne generální omytí), pak stejně 15W-40 API SB až SF. Good luck najít takový olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.