Tdi_vrs Vloženo 22. Březen 2022 Sdílet Vloženo 22. Březen 2022 (editace) Ahoj mám problém s mojí Octavii 2 Rs 125kw +chip 2.0tdi při nízkých otáčkách 17-1900ot/min auto škube a jak kdyby mě někdo držel za prdel nad 2000ot/min auto jede normálně co by to mohlo být díky všem za jakoukoliv radu Editováno: 22. Březen 2022, autor: Tdi_vrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Březen 2022 Sdílet Vloženo 22. Březen 2022 Ptát se na stejnou věc můžeš jenom v jednom tématu, duplicita byla smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T0mashK0 Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 Ja mám presne ten istý problém ale iba od štvrtého stupňa a hore. Octavia 2,103kw, 2.0 tdi Zatiaľ som neprišiel na to prečo sa to deje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.