Publikováno Březen 27, 20223 r Zdravím pánové , chci se zeptat ..nikde jsem neviděl na krátké Fábce IV na střeše rakev a ani hagusy ... Dá se to nějak řešit ,když nejsou hagusy na autě z výroby??? Dík za info . Tomáš
Březen 27, 20223 r Obávám se že to bude stejně jako u krátké F3. Hagusy nepůjdou, protože na to není strecha pripravena. Pricniky jsou na trnech ve dveřích. Tim pro mě F4 padá:( když zarizli kombi.
Březen 27, 20223 r Autor Jo jo , přesně . Nikdy jsem nepochopil jak se mohli zbavit (pro mně) nej auta pro českou menší rodinu. Dík, mrknu na příčníky do dveří.
Březen 29, 20223 r Protože místo Fabie combi je Scala, která je ještě o 11cm delší než Fabie 3 combi.
Březen 30, 20223 r Ale taky bez hagusu. A kufr mi přijde min prakticky nez u kombi. Nejlevnější s hagusy je kamiq a to je parodie na kufr.
Březen 31, 20223 r Pokud pominu nákup nových tuhle patek. Tak to ze se mi nelíbí ten způsob a to jak to ovlivňuje tvar tesneni na dverich. Možná je to můj psychicky blok ale dlouhodobě to vliv na tvar těsnění musí mít..
Březen 31, 20223 r Pokial mas pricniky len na dobu, ktoru potrebujes, tak tesnenie sa vrati do povodneho stavu bez akejkolvek deformacie.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.