Plátek Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 Dobrý den, Mám Octavii 3 RS 230 a zajímalo by mě jak nastavím aby při řazení pádly pod volantem zůstal režim D nebo S. Prostě aby to nepadlo do manuálu. Vím že mi to před servisem v autorizáku fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Pochybujem,pretoze pri radeni padlami sa prevodovka vzdy prepne do M rezimu a preradi sama iba v extremoch,ale aj vtedy stale zostava v rezime M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 (editace) Návod k obsluze jsi četl? Mimochodem jsi v sekci Karoq. Ovládání DSG je ale stejné u všech škodovek. Do režimu S se převodovka sama nevrátí, do režimu D se vrátí po určité době bez ručního přeřazení sama. Podržením pádla + na cca 1 vteřinu se vrátí převodovka z ručního režimu do režimu původního. Editováno: 31. Březen 2022, autor: Dula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plátek Vloženo 31. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 To tak mi vysvětlete. Přeci nejsem blázen a vím že jsem si řadil sám pádly a vždy to zůstalo v automatu. Nemohlo se jednat o nějakou softwarovou úpravu převodovky ? Za špatnou sekci se omlouvám přehlédl jsem to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Vem to logicky: jedeš na D, převodovka si sama navolila třeba 6. stupeň, protože ten vyhodnotila jako ideální pro danou rychlost a polohu plynového pedálu. Ty pádlem MANUÁLNĚ podřadíš třeba na 4. rychlostní stupeň. Tak jak by převodovka mohla být v AUTOMATICKÉM režimu D, když jsi zařadil MANUÁLNĚ a místo automatem zvolené šestky tam máš manuálně zvolenou čtyřku? Tuknutí do pádla znamená M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.