lija Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Zdravím pánové, dnes se mi objevil neznámý symbol na maxidotu. Tušíte někdo? Krátce přetím jsem použil Android Auto. Moc díky. P.S. po vypnutí motoru a zamčení auta a následném startu zmizel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Mně takto dnes svítil maxidot ve chvíli, kdy jsem používal hlasového asistenta 😉. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lija Vloženo 2. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Právě teď, marskama napsal: Mně takto dnes svítil maxidot ve chvíli, kdy jsem používal hlasového asistenta 😉. Ahááááá, a ten se zapíná kde?? V infotainmentu nebo v mobilu - nastavení Android Auto ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 (editace) Buď na volantu (u mě vlevo), nebo třeba při odpovídání na sms po dotazu asistenky, jestli chci poslat odpověď. Taky třeba při zmačknutí symbolu mikrofonu na displeji na mapách.... - aspoň u mě přes kabelové připojení AA. Editováno: 2. Duben 2022, autor: marskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lija Vloženo 2. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 před 43 minutami, marskama napsal: Buď na volantu (u mě vlevo), nebo třeba při odpovídání na sms po dotazu asistenky, jestli chci poslat odpověď. Taky třeba při zmačknutí symbolu mikrofonu na displeji na mapách.... - aspoň u mě přes kabelové připojení AA. Díky za pomoc a za tip ;-)....zítra na to mrknu..... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.