Publikováno Duben 2, 20223 r Zdravím pánové, dnes se mi objevil neznámý symbol na maxidotu. Tušíte někdo? Krátce přetím jsem použil Android Auto. Moc díky. P.S. po vypnutí motoru a zamčení auta a následném startu zmizel.
Duben 2, 20223 r Autor Právě teď, marskama napsal: Mně takto dnes svítil maxidot ve chvíli, kdy jsem používal hlasového asistenta 😉. Ahááááá, a ten se zapíná kde?? V infotainmentu nebo v mobilu - nastavení Android Auto ???
Duben 2, 20223 r Buď na volantu (u mě vlevo), nebo třeba při odpovídání na sms po dotazu asistenky, jestli chci poslat odpověď. Taky třeba při zmačknutí symbolu mikrofonu na displeji na mapách.... - aspoň u mě přes kabelové připojení AA. Upraveno Duben 2, 20223 r od marskama
Duben 2, 20223 r Autor před 43 minutami, marskama napsal: Buď na volantu (u mě vlevo), nebo třeba při odpovídání na sms po dotazu asistenky, jestli chci poslat odpověď. Taky třeba při zmačknutí symbolu mikrofonu na displeji na mapách.... - aspoň u mě přes kabelové připojení AA. Díky za pomoc a za tip ;-)....zítra na to mrknu.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.