JirikHL Vloženo 14. Duben 2022 Sdílet Vloženo 14. Duben 2022 Ahoj, neřešil někdo chybějící zadní prahové lišty? Docela mě překvapilo že se tam nedávají automaticky. Další překvapení následovalo v eshopu Škoda, když jsem zjistil, že se ani nedají dokoupit. Máte někdo nějaké lišty vzadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 14. Duben 2022 Sdílet Vloženo 14. Duben 2022 Zadní lišty jsem tedy zatím viděl jen u Superbu. Zkusil bych poptat přes dealera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 14. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2022 (editace) Díky, zkusím :) Možná ještě upřesním, dokoupit se dají, ale jen celá sada i s předníma, které samozřejmě nepotřebuji, protože tam jsou RSácké. Takže se mi nechce platit celá sada když mi chybí jen dvě zadní malé :D. EDIT: Tak jsem možná měl nejdříve zkusit google než jsem to tu napsal, ale třeba to někomu pomůže. Na www.obautodily.cz jsem našel větší výběr než na škoda eshopu a jsou tam pouze zadní na Sportline, které by mohli ladit k těm RS. není to sice 100% ale lepší než holý lak... Editováno: 14. Duben 2022, autor: JirikHL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 25. Červen 2022 Sdílet Vloženo 25. Červen 2022 Po roce se ty přední RD začínají loupat /barva/ a mají povrchovou korozi. Fakt kvalita. Proč na Roveru z 1999 není problém a tady je po roce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.