Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, neřešil někdo chybějící zadní prahové lišty? Docela mě překvapilo že se tam nedávají automaticky. Další překvapení následovalo v eshopu Škoda, když jsem zjistil, že se ani nedají dokoupit. Máte někdo nějaké lišty vzadu?

Zadní lišty jsem tedy zatím viděl jen u Superbu. Zkusil bych poptat přes dealera. 

• Autor

Díky, zkusím :)

Možná ještě upřesním, dokoupit se dají, ale jen celá sada i s předníma, které samozřejmě nepotřebuji, protože tam jsou RSácké. Takže se mi nechce platit celá sada když mi chybí jen dvě zadní malé :D.

EDIT:

Tak jsem možná měl nejdříve zkusit google než jsem to tu napsal, ale třeba to někomu pomůže. Na www.obautodily.cz jsem našel větší výběr než na škoda eshopu a jsou tam pouze zadní na Sportline, které by mohli ladit k těm RS. není to sice 100% ale lepší než holý lak...

ŠKODA OCTAVIA IV-PŘEDNÍ DEKORATIVNÍ KRYTY PRAHŮ RS celokov original - 2 ksŠKODA OCTAVIA IV-ZADNÍ DEKORATIVNÍ KRYTY PRAHŮ SPORTLINE celokov original - 2 ks

Upraveno od JirikHL

• 2 měsíce později...

Po roce se ty přední RD začínají loupat /barva/ a mají povrchovou korozi. Fakt kvalita. Proč na Roveru z 1999 není problém a tady je po roce? 

• 2 roky později...

Nedokazem najst len zadne listy, ak ano tak len kompletna sada s prednymi...🤔

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.