Publikováno Duben 14, 20223 r Ahoj, neřešil někdo chybějící zadní prahové lišty? Docela mě překvapilo že se tam nedávají automaticky. Další překvapení následovalo v eshopu Škoda, když jsem zjistil, že se ani nedají dokoupit. Máte někdo nějaké lišty vzadu?
Duben 14, 20223 r Autor Díky, zkusím :) Možná ještě upřesním, dokoupit se dají, ale jen celá sada i s předníma, které samozřejmě nepotřebuji, protože tam jsou RSácké. Takže se mi nechce platit celá sada když mi chybí jen dvě zadní malé :D. EDIT: Tak jsem možná měl nejdříve zkusit google než jsem to tu napsal, ale třeba to někomu pomůže. Na www.obautodily.cz jsem našel větší výběr než na škoda eshopu a jsou tam pouze zadní na Sportline, které by mohli ladit k těm RS. není to sice 100% ale lepší než holý lak... Upraveno Duben 14, 20223 r od JirikHL
Červen 25, 20223 r Po roce se ty přední RD začínají loupat /barva/ a mají povrchovou korozi. Fakt kvalita. Proč na Roveru z 1999 není problém a tady je po roce?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.