petron Vloženo 19. Duben 2022 Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 Zdravím dnes mně na palubní desce vyskočil žlutý trojúhelník s vykřičníkem (V návodu je zobrazena jako oranžová.) žádný jiný další symbol tam nebyl. Netušíte někdo o co jde ? Hledal jsem v návodu v symbolech a mělo by to být spojeno vždy s nějakým varování dalšího symbolu. Jak píší v návodu (Společně s jiným kontrolním světlem signalizuje varování) Měl jsem pouze trojúhelník. Po dalším startu se již neobjevil. Škoda Scala 1.0 TSI 85 kw najeto 8220 km. děkuju za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 19. Duben 2022 Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 (editace) V palubním počítači je položka "Vozidlo - stav vozu", kde jsou chybová hlášení nebo v infotainmentu pod nabídkou "Car". Obojí je popsáno v návodu. Pokud se chyba již neobjevuje, tak zpětně leda přes diagnostiku. Editováno: 19. Duben 2022, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petron Vloženo 19. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 před 3 hodinami, slapnahrabe napsal: V palubním počítači je položka "Vozidlo - stav vozu", kde jsou chybová hlášení nebo v infotainmentu pod nabídkou "Car". Obojí je popsáno v návodu. Pokud se chyba již neobjevuje, tak zpětně leda přes diagnostiku. Děkuji za odpověď tak jsem tam bohužel nic nenašel. Zřejmě je to vidět jen pokud je to aktivní. Budu sledovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBe79 Vloženo 20. Duben 2022 Sdílet Vloženo 20. Duben 2022 Pokud vyskocila tato kontrolka, urcite na maxidote probehla nejaka informacni hlaska, ktera to upresnila. Tento symbol se mi objevil kdyz dochazela voda v ostrikovacich, nebo kdyz byl nedostupny SOS eCall, ale to jeste svitila cervena na strope. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petron Vloženo 26. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2022 Tak jsem to asi přehlédl každopádně budu sledovat diky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.