Tomáš8 Vloženo 19. Duben 2022 Sdílet Vloženo 19. Duben 2022 Dobrý den, mám takový problém s Octavií RS 135kW tdi. Stává se mi, že z ničeho nic mi škubne (při pomalé i rychlé jízdě). Občas to škubne tím stylem, že otáčky spadnou na volnoběh a cca po 1-2s zase naskočí (nejčastěji o jeden rychlostní stupeň stupeň méně, někdy zase škubne, že otáčky zůstanou stejně, jak byly. Stává se mi to i při jízdě na tempomat. Občas mi motor vypne s tím, že mi napíše, abych nastartoval ručně (při zařazené rychlosti). Nesetkal jste se s tím někdo? Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JUICE. Vloženo 28. Květen 2022 Sdílet Vloženo 28. Květen 2022 U mě to stejné, diag. čistá a mechoš na nic nepřišel. Vím o dalších lidech se stejným problémem. Někde jsem se dočetl že snad čidlo klikové hřídele tak zkusím vyměnit to. Kdyby jsi na něco přišel tak dej vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš8 Vloženo 29. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Nechal jsem vyměnit tlakové čidla v mechatronice převodovky a vypadalo to, že to bude OK. Po najetí cca 300km mám furt stejný problém… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JUICE. Vloženo 20. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2022 U mě nakonec čidlo klikovky, stejně jako u dalšího člena... více v sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.